הארץ אורח
|
פורסם: שני 11.12.06 10:38 נושא ההודעה: שמואל ראדה קרא להקמת ועדה לחקירת רצח בתו |
|
|
שמואל ראדה קרא להקמת ועדה לחקירת רצח בתו
הוריה של תאיר ראדה בת ה-13 שנרצחה בשבוע שעבר בבית ספרה התבטאו בזעם על בית הספר ועל המאבק הכושל באלימות בין כתליו. אמה סיפרה כי תאיר שאלה מדוע הציבו לאחרונה מצלמות למעקב על תיקים ולא אחר תלמידים; האב אמר כי מאז הרצח הוא שומע על עוד ועוד מקרי אלימות בביה"ס
עריכה: איה מרקביץ` 00:1911.12.2006
שמואל ראדה, אביה של תאיר בת ה-13 שנרצחה ביום רביעי האחרון בתיכון בקצרין, קרא אתמול (ראשון) להקמת ועדה לחקירת נסיבות הרצח. האב אמר כי אשתו, אילנה, סיפרה לו שתאיר שוחחה עמה לאחרונה על כך שבבית ספרה, "נופי גולן", הוצבו לאחרונה מצלמות מעקב כדי ללחום בתופעה של גניבות מתיקי התלמידים; לדבריו, תאיר שאלה מדוע הוצמדו המצלמות לתיקים - ולא לתלמידים.
"על הילדה שלי אני שמרתי". אילנה ראדה (חדשות 10)ראדה צוטט באתר "הארץ" כאומר שמאז השבוע שעבר, עת התגלתה גופת בתו בשירותי בית הספר כשעליה סימני אלימות, הוא שומע על עוד ועוד מקרי אלימות שהתרחשו בין כתלי המוסד. גם אשתו, אילנה ראדה, התבטאה היום בזעם על המשטרה ועל בית הספר, וטענה כי "מיטב הכסף שהעברנו הושקע במחשבים, ולא באבטחה". האם תבעה שהמשטרה "תעצור הכל" ותתמקד בלכידת רוצח בתה.
בתוך כך אמר אחר הצהריים מפקד המחוז הצפוני, ניצב דן רונן, כי למשטרה עדיין אין קצה חוט. לדבריו, "זה נראה תחילה כמו משהו שאפשר לפענח, אבל הפרשה נראית מסובכת", על אף שציין כי זירת האירוע היא מקום סגור וסטרילי באופן יחסי. "למרות הכל", סייג ניצב רונן, "נמצא את האחראי למעשה". אמש נעצר ישראל נפתלי בן ה-43, חשוד נוסף ברצח הילדה שעובד כקבלן גינון בבית הספר, ומעצרו הוארך בארבעה ימים.
קישורים נוספים:
שמואל ראדה: בית הספר אמור לשמור על הבת שלי" »
עוד כתבות ב בארץ
http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=415547&sid=126 |
|