Nakim צוות

|
פורסם: חמישי 18.02.21 22:37 נושא ההודעה: שוהם שלומי :סבא 79 בריא לחלוטין!! לאחר חיסון ראשון רגליו שותקו והוא לא יכול ללכת!! |
|
|
שוהם שלומי :סבא 79 בריא לחלוטין!! לאחר חיסון ראשון רגליו שותקו והוא לא יכול ללכת!!
ההודעה: לכל הדוקטורים והחוקרים שמצהירים שהחיסון ***כנראה*** בטוח ויעיל.
סבא שלי אדם בריא! הוא לא שמר על אף הנחייה במשך שנה שלמה והמשיך להיפגש עם הנכדות האנרכיסטיות שלו, אחותי הגדולה מובילה מרחב ד-ו בחינוך בלתי פורמלי והמשיכה לעבוד בכל הסגרים עם עשרות ילדים ואני והתאומה שלי עבדנו בין הסגרים ונפגשנו עם כל מדינת ישראל ואיך לא, נסענו להפגין קבוע בבלפור.
סבא שלי ניפגש איתנו כל שבוע! עם נשיקות וחיבוקים. למה הוא ציפצף על ההנחיות?
כי הוא מבין שגוף בריא זה קודם כל נפש בריאה.
לצערנו לפני שבוע וחצי סבא שלנו נכנע לתעמולה של הרייך השלישי והלך לקבל את המנה הראשונה של החיסון הנסיוני,
מדובר באדם בריא, שיצא לפנסיה בגיל 79,
אמן שמפסל בברזל ועובד כל יום בגינה.
אדם שלא לוקח אקמול ורוכב כל יום על אופניים.
מאז המנה הראשונה סבא שלי איבד את 2 הרגליים... כן, כן. הוא לא מצליח ללכת.
הוא סובל מחולשה שהוא מתאר במפרקים/ שרירים.
וזה רק הנזק לטווח המידי, מה יקרה לו עוד 3 או 5 שנים? הוא יפתח מחלה אוטאימונית? המצב שלו ידרדר?
הרופאים לא יודעים להגיד לנו, רצינו לעשות לו בדיקה בבית חולים ואמרו לנו שיבדקו אותו רק במחלקת קורונה.
ואני שואלת... למה במחלקת קורונה? אין לו תסמינים נשימתיים ולכולנו ברור שהפגיעה היא מהחיסון.
סבא שלי לרופא במיון:
"הייתי אדם בריא לפני החיסון"
אם תהיתם- הוא לא הולך למנה השנייה.
עכשיו אני שואלת,
למה נראה לרופאים הגיוני שנכניס אדם בריא למחלקת קורונה ונחשוף אותו לוירוס שעלול להיות מסוכן עבורו? "זה הנוהל"
מה יהיה מצבו? אנחנו לא יודעים כי אף רופא לא טיפל בו "זה הנוהל" החדש בישראל 2021.
מה קרה לשבועת הרופאים?
בינתיים בטלגרם מתקבלים דיווחים על אלפים שנפגעים מהחיסון! ובתקשורת? כלום!
אורגיית החיסונים ממשיכה.
כנסו לcdc ותיראו אילו תופעות לוואי מדווחות שם מהחיסון הנסיוני ותגידו לי אם מישהו ממכם היה לוקח את הסיכוי הזה עליו או על הקרובים שלו.
או שהוא היה ממתין לחיסון בטכנולוגיה מוכרת או תרופה שכבר יש.
כן, יכול להיות שסבתא שלך בת 100 ולא קרה לה כלום מיד אחרי, אבל האמת היא שאין לך מושג!
כי תופעות לוואי לטווח רחוק וההסתברות להן לא ידועות. אתה גם לא יודע אם יש קבוצת פלצבו בישראל או אין- משרד הבריאות מסרב לבדוק נוגדנים לאנשים שחוסנו מחשש שזה יערער את אמינות החיסון. וואלה?
מי שמכחיש שנעשה בישראל מחקר על ידי פייזר הוא מכחיש מציאות!
"השקר יכול לעשות את דרכו סביב חצי-עולם, בעוד האמת עדיין לא סיימה לקשור את שרוכיה."
העדויות על הנזקים מצטברות בישראל ובעוד מדינות בעולם-
אנחנו נבוא בחשבון עם מדינת ישראל על הפשעים שמתבצעים בה.
אם יש רופא בישראל שמוכן לערוך לסבא שלי בדיקות בלי לאשפז אותו במחלקת קורונה אני מאוד אשמח אם תשלח לי הודעה בפרטי.
מקור: https://www.facebook.com/100004400792291/posts/1916770698479605/?d=n
Description: |
|
Filesize: |
110.85 KB |
Viewed: |
6743 Time(s) |

|
Description: |
|
Filesize: |
69.89 KB |
Viewed: |
6743 Time(s) |

|
_________________ הצטרפו לקבוצה של נקים בטלגרם לקבל עדכונים.
https://t.me/Nakim_org_News
ולערוץ של נקים בטלגרם להתעדכן:
https://t.me/Nakim_org_Ch
לחתום על העצומה נגד שחיתות הממסד ומערכת המשפט ולהצטרף ל"נקים"
הצטרף לרשימת תפוצה של "נקים"! עם או בלי חתימה על העצומה |
|