צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה
|
די אורח
|
פורסם: ראשון 08.05.11 22:17 נושא ההודעה: מה אני עושה אם הגשתי תלונה לנציב תלונות על שופטים וענו תשובה דיפלומטית זה לא גולדברג |
|
|
למי פונים איך מגיעים לגולדברג לנציב אני בטוחה שהוא יבדוק לעומק
הוא אמר "צדק מאוחר זה צדק נכה" --- אבל מה קורה אם עוד אין צדק |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
חיים יטיב דובר של `נקים`

|
|
חזרה למעלה |
|
 |
יוסף אגמון אורח
|
פורסם: שבת 04.06.11 2:50 נושא ההודעה: הנציב עם הנציבות, נתפסו עם עובדות המחשידות אותם במירמה עם מניעים זרים |
|
|
חיים וכל החברים,
הנציבה הקודמת לתלונות נגד שופטים - טובה שטרסברג- כהן...- הפכה את הנציבות לתלונות נגד שופטיפ, לגוף דיי-אטום - כדברי חיים יטיב,
אך גולדברג "שהצטיין" כבר בתפקידו הקודם - נציב התלונות, כניתפס
בתרגילים החשודים במירמה - להעלמת תלונות עם עובדות נגד שופטים ומנהליהם...
גולדבג הוכיח כבר בתפקידו החדש - נציב בתלונות נגד שופטים, שהוא "שיפר" את שיטות המימרה שלו...- על ידי תרגילים לא-אמיתיים החשודים בפלילים, תוך שהוא מאלץ רשויות מדינה - לשקר ולעזור לו להסוות את מעשיו...:
אלא שהתרגיל שביצע להעלמת התיק החקירה שפתח שר המשפטים - נאמן, כדי לחקור שופטים ומשפטנים בראשות השופטת החשודה טובה סיוון - נכשל והראה לכולם - כי גולדברג ומשרדו רמאים...!
הם סרבו לחתום על דואר רשום עם אישור-מסירה, ששלחתי אליו מארה'ב..., לאחר שהוא הקציב לי 10 ימים בלבד, כדי שהעובדות הנוספות שלי - יגיעו למשרדו מארה'ב.., או שהוא יסגור את התיק שפתח שר המשפטים - נאמן...
אלא שרשויות הדואר האמריקניות, לא בדיוק משתפות פעולה במירמה, כפי שכנראה רשות הדואר הישראלי מבצעת עם גולדברג ומשרדו:
הם דיווחו לי לאחר חקירה, כי במשרדו של גולדברג - סרבו לחתום על אישור המסירה של הדואר הרשום, שהגיע אליהם בתוך 7 ימים בלבד...!!
את גולדברג ופעילותו - ניתן לתאר כמו "זנב סוס עבה", שמסתיר
את הסירחון "החור בתחת" ASS HOLE של מערכת המשפט בכלל,
השופטים ומנהלי המערכת בפרט...(כולל אהרון ברק - שממשיך למשוך-בחוטים מאחורי הקלעים...!) |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
יוסף אגמון אורח
|
פורסם: שבת 04.06.11 2:56 נושא ההודעה: הנציב עם הנציבות, נתפסו עם עובדות המחשידות אותם במירמה עם מניעים זרים |
|
|
חיים וכל החברים,
הנציבה הקודמת לתלונות נגד שופטים - טובה שטרסברג- כהן...- הפכה את הנציבות לתלונות נגד שופטים, לגוף די-אטום - כדבריך חיים יטיב,
אך גולדברג "הצטיין" כבר בתפקידו הקודם - נציב התלונות, כשניתפס
בתרגילים החשודים במירמה - להעלמת תלונות עם עובדות נגד שופטים ומנהליהם...
גולדבג הוכיח כבר בתפקידו החדש - נציב התלונות נגד שופטים, שהוא "שיפר" את שיטות המירמה שלו...- על ידי תרגילים לא-אמיתיים החשודים בפלילים, תוך שהוא מאלץ רשויות מדינה - לשקר ולעזור לו להסוות את מעשיו...:
אלא שהתרגיל שביצע להעלמת תיק החקירה שפתח שר המשפטים - נאמן, כדי לחקור שופטים ומשפטנים בראשות השופטת החשודה טובה סיוון - נכשל והראה לכולם - כי גולדברג ומשרדו רמאים...!
הם סרבו לחתום על דואר רשום עם אישור-מסירה, ששלחתי אליו מארה'ב..., לאחר שהוא הקציב לי 10 ימים בלבד, כדי שהעובדות הנוספות שלי - יגיעו למשרדו מארה'ב.., או שהוא יסגור את התיק שפתח שר המשפטים - נאמן...
אלא שרשויות הדואר האמריקניות, לא בדיוק משתפות פעולה במירמה, כפי שכנראה רשות הדואר הישראלי מבצעת עם גולדברג ומשרדו:
הם דיווחו לי לאחר חקירה, כי במשרדו של גולדברג - סרבו לחתום על אישור המסירה של הדואר הרשום, שהגיע אליהם בתוך 7 ימים בלבד...!!
את גולדברג ופעילותו - ניתן לתאר כמו "זנב סוס עבה", שמסתיר
את הסירחון "החור בתחת" ASS HOLE של מערכת המשפט בכלל,
השופטים ומנהלי המערכת בפרט...(כולל אהרון ברק - שממשיך למשוך-בחוטים מאחורי הקלעים...!)
מה עשו נתניהו ושר המשפטים - נאמן ? : הקפיאו את כל הנושא
והם לא מגיבים לבקשות או דרישות לקבלת תוצאות תיקי החקירה של נאמן... |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
|
|