לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
האם:`איבדתי אמון במשטרה, תאיר נרצחה על ידי ילדים או נערים`  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות

עדכונים של נקים:

מסתמן ניצחון לחמאס ולקטאר, בסיוע היחצ"נים בלשכת ראש הממשלה, בתקשורת ובכת החטופים.
חמישי 24.07.25 9:42

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
אם אס אן
אורח

הודעהפורסם: שני 25.12.06 19:54    נושא ההודעה: האם:`איבדתי אמון במשטרה, תאיר נרצחה על ידי ילדים או נערים`

"תאיר נרצחה על ידי ילדים או נערים"

"איבדתי אמון במשטרה, אני לא מאמינה שרומן זדורוב הוא הרוצח של בתי", כך אמרה אילנה ראדה בריאיון לקול ישראל. "הייתי בהלם כשגיליתי שבבית הספר פועלת כת שטן, וגם זה כיוון שצריך לבדוק"
לפי תחושת בטן. אלינה ראדה (צילום: ערוץ 2)

25/12/06 14:47
מאת: מערכת msn

אילנה ראדה, אמה של תאיר בת ה-13 שנרצחה בבית ספרה בקצרין , אומרת (25.12.06) כי איבדה לחלוטין את האמון במשטרה.

בריאיון לתכנית "הכל דיבורים" בקול ישראל אמרה ראדה כי אינה מאמינה לטענת המשטרה לפיה רומן זדורוב, שעבד בבית הספר בו למדה בתה, הוא הרוצח, וכי היא מעריכה שמי שאחראי לרצח בתה הם דווקא ילדים או נערים.

"כשהודיעו לי על הפענוח, הרגשתי שרוצחים את תאיר פעם שניה"

"בהתחלה הלכנו בלב שלם, והאמנו שהשוטרים עושים את העבודה כמו שצריך. ביום שנודע על תפיסת הרוצח, כשסירבו לתת לנו תשובות על השאלות ששאלנו אותם, נדלקה לי נורה אדומה" סיפרה ראדה.

"מיום הרצח של תאיר אני מונעת מהבטן ועד עכשיו כל תחושה שהיתה לי התאמתה" אמרה האם. "באותו יום שהודיעו לי שתפסו את הרוצח אני הרגשתי שרוצחים את הבת שלי עוד פעם. הרגשתי שמנסים לסתום לי את הפה".

"הייתי בהלם שיש כת שטן בתוך בית הספר"

ראדה אמרה כי היא מעריכה שילדים, לאו דווקא מבית הספר נופי גולן בו למדה תאיר, הם אלה שביצעו את הרצח, מתוך קנאה בבתה. "היה הרבה מה לקנא בה, למרות שהיא לא הייתה גאוותנית ולא הייתה שחצנית, והסתכלה תמיד בגובה העיניים".

לדבריה, תלמידים סיפרו לה שבבית הספר יש ילדים הפעילים בכת השטן, המטילים טרור על ילדים אחרים. "בתחקירים שלי גיליתי שיש כת שטן בתוך בית הספר והייתי בהלם. תלמידים סיפרו לי שיש להם מנהיגה שעושה שמות וטרור בתוך בית הספר".

- אילנה ראדה: דודו טופז ניצל אותנו
- הוריה של תאיר: יש לנו ספקות לגבי פענוח הרצח
- החשוד ברצח תאיר היה שוהה בלתי חוקי
- "הילדה הזאת שנאה עשן סיגריות"
- "המשטרה הפילה הכל על הקורבן הרוסי"
- האב השכול: "צריך להוציא את הרוצח להורג בכיכר העיר

http://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Criminal/200612/2006122514 1359.htm
חזרה למעלה

פניה למבקר,כונסי נכסים והתעשרות שופטים ומקורבים על חשבון המתגרשים

וואלה
אורח

הודעהפורסם: שני 25.12.06 19:56    נושא ההודעה: החוקר הפרטי אלכס פלג:בלי כלי רצח ומניע לא הייתי יוצא לתקשורת

"בלי כלי רצח ומניע לא הייתי יוצא לתקשורת"

החוקר הפרטי אלכס פלג שנשכר על ידי משפחת ראדה לחקור את רצח בתם לא קונה את גרסת המשטרה שעדיין לא מצאה את כלי הרצח. האם אילנה איבדה אמון: זדורוב הוא לא הרוצח

דפדף בחדשות
יובל לידור
25/12/2006 16:45

לא סומכים על המשטרה? משפחתה של תאיר ראדה ז"ל, שנרצחה בקצרין לפני כשלושה שבועות, פנתה בימים האחרונים לשני חוקרים פרטיים, והעבירה לידיהם את נושא הטיפול ברצח. החוקרים, סגני-ניצב בדימוס אלכס פלג וחיים שדה, כבר הגישו לפרקליטות מחוז הצפון בקשה לעיין בחומר החקירה שהצטבר בתיק עד כה וסיפרו ל-nrg מעריב כי הראיות בהחלט לא מרשימות. "היו לי שאלות שבמשטרה לא ידעו לענות עליהן", אמרה האם, אילנה ראדה, שמקווה כי ההחוקרים יספקו את התשובות.

למרות בקשתם של החוקרים, שנשכרו מטעם משפחת ראדה ועמותת "לאן" למניעת אלימות בקרב בני נוער, לא מתכוונים בפרקליטות לשתף פעולה בשלב זה, עד שיוגש כתב אישום נגד החשוד.
``הפעילו עליי לחץ``
ביהמ``ש האריך ב-8 ימים את מעצרו של רומן זדורוב, השיפוצניק החשוד ברצח תאיר ראדה, שהודה ברצח וחזר בו. בדיון הכחיש החשדות נגדו. ``לא עשיתי כלום. לא רצחתי``.
לכתבה המלאה

"יש לי ניסיון רב בחקירות של מעשי רצח, ואני יודע שאם לא היה בידי את כלי הרצח, את המניע למעשה ואת חומר הראיות, לא הייתי ממהר לצאת לתקשורת כפי שעשו במחוז הצפוני של המשטרה", אמר החוקר פלג ל-nrg מעריב. "לא נשמע לי סביר שאדם שיחזר את המעשה, אבל לא הצליח להוביל את החוקרים לכלי שבו הוא השתמש כדי לרצוח".

פלג הוסיף כי כיוון החקירה הראשון אותו יבדוק יהיה מעורבותו של זדורוב במעשה הרצח, אבל הוא מתכוון לבדוק כיוונים נוספים שהמשטרה הפסיקה לטפל בהם.

אילנה ראדה, אמה של תאיר ז"ל. צילום: דרור ארצי /images/archive/gallery/663/592.jpg

להב הסכין לא נמצא

במרחב הגליל של המשטרה, שממונה על חקירת הפרשה, אמרו היום כי הם מסרבים לנהל את החקירה בתקשורת. "אנחנו ממשיכים בחקירה ומשלימים אותה", ציינה דוברת המרחב, רפ"ק רונית מועלם. "אין לנו כל כוונה להוציא חומר שבידינו לכלי התקשורת, כל עוד לא הוגש כתב אישום".

במקביל, ניסה היום צוות החקירה המשטרתי למצוא את להב הסכין איתו נרצחה תאיר, על פי החשד, בביה"ס נופי גולן.
במסגרת החיפוש הגיעו צוות החוקרים וקבלן עבודות למקלט בו עבד החשוד, רומן זדורוב, ביום הרצח. קבלן העבודות, שהגיע מטעם המשטרה למקום, הרים את הריצוף שהתקין זדורוב וניסה למצוא מתחתיו את להב סכין הרצפים שבו נדקרה תאיר, על פי החשד.

במהלך החיפוש, שארך כמה שעות, לא התגלו ממצאים חדשים שיכולים לאושש את ההערכה שזדורוב טמן את הלהב תחת הריצוף, לאחר שעשה בו שימוש.

החשוד ברצח, רומן זדורוב. /images/archive/gallery/663/703.jpg

"אני חושבת שילדים עומדים מאחורי זה"

אמה של תאיר, אילנה ראדה, התראיינה הבוקר לתכנית "הכל דיבורים" ברשת ב` וסיפרה כי היא איבדה את האמון במשטרה ובצוות החוקרים. "מהיום שהודיעו לי שהרצח פוענח, נדלקה לי נורה אדומה", אמרה.

"היו לי שאלות שבמשטרה לא ידעו לתת עליהן תשובה. מדוע המשטרה הפסיקה לבדוק בכיוונים אחרים? האם החקירה כבר הושלמה? מה אומרות בדיקות הדם? יש להם ראיות? עדים? טביעות אצבעות? כלי רצח?", שאלה אילנה ראדה.

אמה של תאיר הוסיפה וסיפרה כי היא אינה מאמינה שהחשוד אותו עצרה המשטרה הוא אכן הרוצח. "אמרתי לחוקרים: `מה אתם יושבים ומשוכנעים שבידכם נמצא הרוצח?`. אני מונעת מהבטן ומהאינטואיציה שלי מהרגע שתאיר נעלמה", אמרה. "אני חושבת שזדורוב הוא לא הרוצח. יש לי כיוון אחר. אולי הרצח של תאיר קשור לעדות של אלי גצקר, שטוען כי הוא הסיע שלושה נערים ביום הרצח ואחד מהם אמר: `מה עשיתי, מה עשיתי`, או אולי הרצח קשור לכת השטן, שאני שומעת שפעילה בביה"ס".

אילנה ראדה הצביעה בנוסף על כיוון חקירה עיקרי, שלטענתה לא נבדק עד הסוף. "לדעתי מי שרצח את תאיר עשה את זה מתוך קנאה", אמרה. "אני חושבת שילדים עומדים מאחורי זה. לא בטוח שילדים מבית הספר, ואולי זה בכלל לא היה במתכוון".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/522/443.html
חזרה למעלה

מחלקה ראשונה
אורח

הודעהפורסם: שלישי 26.12.06 7:09    נושא ההודעה: בדיקת הדנ`א לא מוכיחות שזדורוב רצח

בדיקת הדנ"א לא מוכיחות שזדורוב רצח

ערוץ 2 דיווח כי הבדיקה נשלחה לבדיקה נוספת בארה"ב לאחר שלא עלו תוצאות חד-משמעיות

מאת: ניר יהב | | www.Nfc.co.il רצח הנערה בקצרין

הוארך מעצרו של החשוד ברצח הילדה מקצרין
מוטי אקסמיט
לבקשת משטרת קצרין האריך בית משפט השלום בעכו את מעצרו של רומן זדורוב, החשוד ברצח תאיר ראדה, עד יום 29.12.06
לרשימה המלאה

---------------------------------------------------------------------- ----------

בדיקת דנ"א שנערכה לחשוד ברצח תאיר ראדה, רומן זדורוב, נשלחה לבדיקה נוספת בארה"ב לאחר שלא העלתה ראיות חד-משמעיות. כך דווח הערב (יום ב`, 25.12.06) בערוץ 2. בדיווח פורסם כי הדגימה נשלחה לבדיקה רצינית יותר בארה"ב, על-מנת לקבל תוצאות ברורות יותר.

מוקדם יותר דרשה משפחתה של תאיר ראדה להוסיף לחקירה חוקר פרטי מטעמם, משום שלדבריהם, הם איבדו אמון בחקירת המשטרה וכי הם אינם בטוחים כי זדורוב הוא הרוצח של בתם. אילנה ראדה, אמה של תאיר ראדה, התלמידה שנרצחה בבית ספר "נופי גולן", פנתה לפני מספר ימים לעמותת "לאן" בבקשה מהעמותה לשלוח מומחה חיצוני שילווה את חקירת הרצח. "אני מוכנה למכור את הבית שלי רק שאהיה בטוחה שבאמת הרוצח של הבת שלי יושב בכלא", אמרה אילנה ראדה בדמעות בפני נציגי העמותה.

לפני ארבעה ימים הוארך מעצרו של זדורוב עד ל-29.12.06. הארכת המעצר בוצעה לבקשת המשטרה, שביקשה כמה ימים נוספים כדי להמשיך בחקירה ולגבש את הראיות לכדי כתב אישום, וזאת בנוסף להודאתו של זדורוב כפי שנמסרה על ידו למשטרה. במשטרה אמרו אז כי כל הפרסומים שהועלו בתקשורת כאילו זדורוב בו מהודאתו, אינם נכונים. נטען, כי ישנן ראיות מספיק מבוססות, כולל שיחזור שעשה הרוצח בזירת הרצח.

עורך דינו של זדורוב אמר כי מרשו חוזר בו מהודאתו במשטרה, כיוון שזו, על-פי עורך דינו, נלקחה ממנו בכוח, ולאחר שככל הנראה סומם על-ידי חוקריו. במשטרה דחו מכל וכל את הטענה הזו ואמרו כי אין כל חזרה מהודאתו ושחזורו של זדורוב ברצח.

התפתחויות נוספות

משפחת ראדה מבקשת בודק חיצוני לרצח בתם / עידן יוסף

אילנה ראדה, אמה של תאיר ראדה, התלמידה שנרצחה בבי ספר נופי גולן", פנתה לעמותת "לאן" בבקשה מהעמותה לשלוח מומחה חיצוני שילווה את חקירת הרצח. "אני מוכנה למכור את הבית שלי רק שאהיה בטוחה שבאמת הרוצח של הבת שלי יושב בכלא" אמרה אילנה ראדה בדמעות בפני נציגי העמותה.

נוצר: 25/12/2006 | עודכן: 25/12/2006 | רשימות נוספות: ניר יהב

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-118786-00.html?tag=23-21-39
חזרה למעלה

פניה למבקר,כונסי נכסים והתעשרות שופטים ומקורבים על חשבון המתגרשים

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!

קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!

WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR