הרנטגן

|
פורסם: שלישי 21.11.06 18:38 נושא ההודעה: איומים, איומים, איומים ועוד ממי?! |
|
|
יש כאלה שכותבים על קונספירציות וגם מפזרים איומים...
אחד מהם הוא מר בועז מושקוביץ, שמאמריו מככבים באתר של משפחת עמיר, בהם יש חיזוק ליגאל עמיר כנגד "ההתעללות" בו.
אתמול פירסמתי תגובות בפורום "ארץ הצבי", מסוג התגובות שמר מושקוביץ, "מומחה לקונספירציות", אינו שש להן במיוחד, וזאת מפני שאני מעלה על נס עניינים קונקרטיים מציקים, מסוג המסמכים הרפואיים וצילומי הרנטגן הנעלמים של רבין, ולא מדסקס נושאים אזותריים ברומו של עולם(בכיכובו של אלביס פרסלי),בהתאם לתפיסתו של מר מושקוביץ.
אני חייב להתוודות שעוד בהזדמנות אחרת, מר מושקוביץ כמעט "ואכל" אותי חי עקב כך שדיווחתי שליגאל עמיר יש מחשב אישי בתאו (בין יתר ההטבות), מעניין מנין ההתמצאות העדכנית של מושקוביץ בנושא (אני הסתמכתי על כתבה ישנה) ומה כל כך מטריד אותו שכתבתי שהאסיר יגאל עמיר מקבל יחס מיוחד ויוצא דופן. אני מקווה שלא יתחילו ליחצ"ן לנו את יגאל עמיר, יש גבול לכל תעלול, מילא סטיקרים ואתר אינטרנט...
נחזור לתגובתי ב"ארץ הצבי", מסתבר שתגובתו של מר מושקוביץ לתגובתי היתה מאד מעניינת, ורוויה באיומים סמויים וגלויים, הוא גייס לצורך העניין את "משטרת האינטרנט", ואת מערכת המשפט, האם נראה לכם שיש למר משקוביץ איזשהם מהלכים שם?
להלן תגובת מר מושקוביץ, שימו לב לאיומים ולאזהרות מפחיד ממש:
http://www.faz.co.il/story?id=3955&NewOnly=1&LastView=1969-12-31%2021% 3A58%3A58
בועז מושקוביץ (יום שלישי, 21/11/2006 שעה 11:07)
בתשובה למני מזוז הדפס תגובה/פתיל • קישור ישיר לתגובה זו
אם אתה מפחד לחשוף את שמך - אמץ כינוי, כמו ש``עמיש`` עשה למשל, אבל דע לך, שהתחזות לאדם אחר באינטרנט היא עבירה פלילית ועל פי כתובת IP אפשר להגיע אליך.
יש מחלק במשטרה העוסק העבירות מחשב.
חוץ מזה, סביר להניח ששב``כ מזמן יודע מי אתה. אין טעם להתחבא.
תקראו שוב:
חוץ מזה, סביר להניח ששב``כ מזמן יודע מי אתה. אין טעם להתחבא.
וואאוו, מצמרר ממש!!! |
|