לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
גורמים ברשות המיסים:אנחנו עם המשטרה גמרנו. עבדנו איתם יחד...  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית



עדכונים של נקים:

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

זהותו של מפקד הימ"מ נחשפת בשלומיאליות שלו עצמו של הצנזורה ושל השב"כ
ראשון 16.06.24 13:00

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
גלובס
אורח








הודעהפורסם: שבת 06.01.07 18:00    נושא ההודעה: גורמים ברשות המיסים:אנחנו עם המשטרה גמרנו. עבדנו איתם יחד...

גורמים ברשות המיסים: "אנחנו עם המשטרה גמרנו. עבדנו איתם יחד והם חוקרים אותנו? הם חיסלו ברגע לג`קי מצא קריירה שהוא בנה מאפס, בעשר אצבעות"
מצא, מנהל רשות המיסים, שוקל להשעות עצמו * עורך דינו, נבות תל-צור: "החקירה עוסקת לכל היותר בהתנהלותו בנושא מינויים ולא יותר מכך, בוודאי שלא בשוחד" * חדשות ערוץ 2: יוסי בכר ימונה לתפקיד היו"ר הזמני * מאכערים במסדרונות הרשות
הדס מגן 12:25 6/1/07
מנהל רשות המיסים, ג`קי מצא, החשוד בפרשת השחיתות ברשות המיסים, שוקל להשעות את עצמו, עד לתום החקירה בעניינו. זאת לאור כוונתו של היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, להשעות את מצא וכן את הבכירים הנוספים ברשות, החשודים בפרשה.

למצא ברור כי לא יוכל למעשה לשוב לתפקידו, שכן החקירה תארך זמן, וברור כי לא יוכל לכהן בתפקידו, כל עוד נמשכת החקירה. מעבר לכך, הוא לא רוצה שרשות המיסים תיפגע בשל החקירה, ולכן ישקול להשעות את עצמו, בכדי שיהיה ניתן להחזיר את הרשות, שנפגעה אנושות מקיומה של החקירה, למסלול התנהלות שוטף.

מצא נחקר מדי יום, מאז הושם במעצר ביום שלישי בערב. בין היתר נחקר אתמול, וגם היום בערב (מוצ"ש) הוא צפוי להיחקר. סנגורו של מצא, עו"ד נבות תל-צור, טען בדיון שהתנהל בנושא הארכת מעצרו, כי "החקירה עוסקת לכל היותר בהתנהלות של מצא בנושא מינויים, ולא יותר מכך, בוודאי שלא בשוחד. מה עוד, שהמשטרה גם כלל לא טוענת כי קבלת השוחד התבטאה בכסף או שווה כסף".

בתוך כך, מקורבי מצא אומרים, כי מצא כפי הנראה, נתן לאנשים שונים "יותר מדי פתחון פה" בנושא מינויים. אבל, לדבריהם, מכאן ועד לעבירת שוחד המרחק רב.

תחושתם של מקורבי מצא קשה, לאור העובדה שההתנהלות הלא ראויה שעליה מצביעה המשטרה, ובה חשוד מצא, קיימת גם בגופים ממשלתיים-ציבוריים רבים. לדבריהם, יתכן שמצא התנהל באופן לא ראוי, בכך שנתן לאחרים "לנהל" אותו, ואולם יש צביעות גדולה בחקירה כלפיו, שהוצגה כחקירה בחשדות לשוחד.

לדבריהם, החקירה למעשה חיסלה את הקריירה של מצא, וכל זאת רק בשל כך שאולי התנהל לא נכון. לטענתם, "מדובר באדם צנוע, לא ראוותן, לא נהנתן, שחי עם מינוס קבוע בבנק. אדם שיש לו שם טוב. באים בשנייה אחת, והורסים קריירה של אדם, שהתחיל מאפס, בנה עצמו בעשר אצבעות. גם אם התנהל לא נכון, אין הצדקה במה שנעשה לו".

בתוך כך, גורמי חקירות ברשות המיסים, התבטאו בימים האחרונים, כי "היחסים עם המשטרה נגמרו". רשות המיסים מנהלת מבצעי חקירות שונים בשיתוף עם המשטרה, בפרשיות שמעורבות בהן עבירות של גניבה, מירמה ושוחד, בצד עבירות מיסים. ההערכות היא, כי לאור החקירה הרחבה כלפי בכירי רשות המיסים, שעוררה זעם בקרב אנשי המערכת, בא סוף ליחסי השיתוף וההרמוניה עם המשטרה.

ברשות המיסים רואים רבים חוסר הצדקה בהחשדת הבכירים בעבירות שוחד. לדברי גורמים במערך החקירות ברשות המיסים, "אנחנו עם המשטרה גמרנו. אנחנו עושים איתם מבצעים, והם חוקרים עלינו? לא יהיו יותר מבצעים משותפים. הם יכולים לשכוח מאיתנו".



http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000169838&fid=2
חזרה למעלה

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!


 
קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!


WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR

Powered by Nakim Israeli Citizens ֲ© People of Israel 2005, 2021



משה גל טדי קולק דוד בן גוריון
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group