לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
עו'ד יוסי מנדלסון החשוד כחבר בכנופית המשפטנים, נתבע עם חשד נוסף לפלילים  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית



עדכונים של נקים:

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

זהותו של מפקד הימ"מ נחשפת בשלומיאליות שלו עצמו של הצנזורה ושל השב"כ
ראשון 16.06.24 13:00

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
יוסף אגמון
אורח








הודעהפורסם: רביעי 24.12.08 2:55    נושא ההודעה: עו'ד יוסי מנדלסון החשוד כחבר בכנופית המשפטנים, נתבע עם חשד נוסף לפלילים

פורסם: רביעי 24.12.08 2:16 נושא ההודעה: עו'ד יוסי מנדלסון החשוד כחבר בכנופית המשפטנים, נתבע עם חשד נוסף לפלילים

-------------------------------------------------------------

עו'ד יוסי מנדלסון שתפסתי עם חשדות חד משמעיים פליליים, כחבר ו/או עוזר
בניגוד לעובדות ובניגוד לאמת לחברי כנופית המשפטנים, נתבע כעת על ידי
לקוחה עשירה בטענת מירמה נוספת שהוא ביצע ליכאורה נגדה...!


בתיק שלי, עו'ד יוסי מנדלסון הופיע פיתאום כמייצג של חמותי בתביעה מאוחרת בביהמ'ש למשפחה בר'ג, ללא תגובה ובהסכמת השופטת טובה סיוון...,
לאחר ששופטת זאת מינתה אותו כשנה קודם לכן כמגשר בתיק...!

כלומר, השופטת סיוון וכנופית המשפטנים שהכניסו גם אותה לתיק במהלך שיקרי של - החלפת שופטים , כדי להפוך היוצרות בתיק בהחלטות חד צדדיות בניגוד לאמת..., אותה שופטת היתה מעורבת בתפירת התביעה החדשה של חמותי
נגדי, כשלא שאלה אפילו: איך פיתאום מכל אלפי עוה'ד במדינה, דווקא אותו עו'ד מנדלסון שהיא מינתה לפני שנה כמגשר בתיק, מופיע פיתאום כמייצג חמותי...?!

להלן הכתבה מאתר - גלובס לגבי המירמה ליכאורה החדשה שבה מעורב
עו'ד יוסי מנדלסון:
------------------------------------------------------
גרושתו של אבי נאור ממייסדי אמדוקס: בגלל עו"ד מנדלסון לא קיבלתי מאות מיליוני שקלים
יונה נאור טוענת שעורך הדין שטיפל בגירושיהם השתמש בה להלבנת 1.3 מיליון דולר שהופקדו בחשבונו בשווייץ "הוא אמר לי זה הסוד הגדול שלנו. אסור שאף אחד יידע... את כמו אשתי השנייה, בחיים לא היתה לי חברות כזו, אני מוכן לשכב על רימונים בשבילך" עו"ד מנדלסון: "זו תביעה שקרית ומניפולטיבית שנועדה ללחוץ עליי לשתף איתה פעולה בתביעתה נגד בעלה"
21/12/2008, 18:46 נועם שרביט


יונה נאור, רעייתו לשעבר של אבי נאור, ממקימי אמדוקס וכיום יו"ר עמותת "אור ירוק", טוענת כי עו"ד יוסי מנדלסון, שייצג אותה ואת בעלה בהליך הגירושין, התרשל בייצוג וגרם לה נזק של מאות מיליוני שקלים. לדבריה, סכום זה אמור היה להיות החלק שלה בזכויות שצבר בעלה בחייהם המשותפים, כחלק מהמאמץ המשותף.
נאור מעלה טענות קשות נגד עו"ד מנדלסון, מבכירי הפרקליטים בתחום דיני המשפחה. התביעה שהגישה למחוזי בת"א אינה כוללת את הטענות על הרשלנות בייצוג. היא מבקשת להצהיר שמנדלסון לא הנפיק לה חשבונית מס וקבלה על סכום של 1.3 מיליון דולר, שקיבל כשכר טרחה מחשבונה בשוויץ. כן היא מבקשת לחייבו למסור לה העתק מהתיק והמסמכים הנוגעים לייצוגה, לרבות קבלות וסכומים שקיבל מאבי נאור בגין הייצוג המשותף.

"אשתי השנייה"

הזוג נאור נישא ב-1970 ונולדו לו שלושה ילדים. באמצעות עוה"ד רון דרור ומשה יצחק-הלוי טוענת נאור, שהיא היתה אחראית לטיפול בילדים ולענייני הבית וכלכלתו, מה שאיפשר לבעלה ללמוד ולעבוד באופן אינטנסיבי ברחבי העולם. הוא אף היה אחראי לנושא הכספי של המשפחה בחו"ל.


ב-93' נוצר משבר בנישואיהם וכעבור שנתיים - זמן קצר לפני פטירת בנם - הם נפרדו. לטענתה, במהלך ה"שבעה" מנדלסון ואשתו חנה הפכו להיות חבריה. הוא אמר לה "את כמו אשתי השנייה" ו"בחיים לא היתה לי חברות כזאת". מנדלסון ורעייתו אף אמרו לה שהוא מוכן "לשכב על רימונים" עבורה, ובכך הוא הפך לחבר קרוב ולא רק לעו"ד.
יונה טוענת שמנדלסון "נצמד" אליה ורצה לדעת מה היא עושה עם כספה. הוא אף נהג להגיע עימה לרוה"ח שלה, וביקש להכיר את הבנקאי של "קרדיט סוויס" המטפל בחשבון שאבי נאור פתח עבורה לקבלת התשלומים לפי הסכם הפירוד.

מנדלסון ייצג את הזוג נאור במשותף מפירודם ב-95' ועד אשתקד (אז הגישה יונה תביעה כספית נגד בעלה בבית המשפט למשפחה). לטענתה, מנדלסון החתים אותם על הסכם פירוד לפיו היא תקבל מאבי סכום חד-פעמי בתשלומים חודשיים ושנתיים לחשבון בשוויץ. מנדלסון גבה 300 אלף דולר שכ"ט עבור ההסכם בן שני העמודים ("זה מה שמקובל"), אך סירב לתת להנפיק קבלה.

לדבריה, ב-2001 הודיע לה מנדלסון שהוא גובה מיליון דולר נוספים: "אני הבאתי לך כמה מיליונים, אז לי מגיע מיליון". היא חשבה לעצמה שחבר לא מרמה חבר, למרות ששוב סירב לתת לה חשבונית או קבלה.

"הסוד הגדול"

מנדלסון הסביר לה שחשוב לו שאיש הקשר שלה בבנק קרדיט סוויס בשוויץ לא יידע שמדובר בשכר טרחה, ולכן דחק בה לומר שהכסף נועד לאחותה שבארה"ב, ורק בינתיים יועבר למנדלסון. לטענתה, הוא שב ואמר: "זה הסוד הגדול שלנו", "אסור שאף אחד יידע", "אני שם את זה פה ולאף אחד אסור לדעת שזה פה", אחרת יאבד את רישיון עריכת הדין. מנדלסון טס לשוויץ ולקח צ'ק בסך מיליון דולר אותו הפקיד בחשבון שלו בבנק UBP בג'נבה (שבעבר היה בבעלות אודי רקנאטי, אחד מלקוחותיו).

לטענתה, כעבור שנה הורה לה מנדלסון למשוך 3 מיליון דולר מחשבונה בציריך, ולומר בבנק שהכסף יועד לרכישת דירה בישראל. הצ'ק הופקד בסניף הבנק שלו בג'נבה, בחשבון שפתח עבורה בנאמנות, כשהוא מקבל ממנה ייפוי כוח לפעול בו. הוא הורה לה שלא לשמור על החשבון בסוד מוחלט.

ב-2006 "התקררו" היחסים, ולדבריה מנדלסון ביקש ממנה לקחת חזרה את מיליון הדולר ולשלם לו אותם מחדש תמורת קבלה. נאור "לא הבינה את מהות הפעולה" ואמונה החל להתערער בו. היא ביקשה להתייעץ עם רוה"ח שלה, ואז לדבריה "מנדלסון נבהל מאוד, נכנס לפאניקה ואמר שאסור לאף אחד לדעת". רוה"ח שלה אמר לה "שבעצם מנדלסון מבקש ממנה לסייע לו במעשה בלתי חוקי - ובלשונו 'להלבין'". או אז החזיר לה מנדלסון 1.3 מיליון דולר באופן חד-צדדי.

"תביעה שקרית"

ועדת האתיקה של הלשכה גנזה את תלונתה נגד מנדלסון, בנימוק שמדובר בסכסוך כספי ואזרחי, שבו הוא מכחיש בתצהיר את טענותיה ומשכך על בית המשפט להכריע בו. לדבריה, מנדלסון טען בתחילה שהחזיק את הכספים בנאמנות עבורה, אך בהמשך חזר בו וטען שהיתה זו "בטוחה", מבלי שהסביר עבור מה.

טרם הוגש כתב הגנה. עו"ד ד"ר דורי קלגסבלד מסר בשם מנדלסון: "מדובר בתביעה שקרית ומניפולטיבית שנועדה להפעיל לחץ פסול על מנדלסון לשתף פעולה עם התובעת בתביעה שהגישה נגד בעלה לשעבר. עוה"ד שלה הציע לעו"ד מנדלסון שלא להגיש תביעה זו, בתמורה לשיתוף פעולה שלו נגד בעלה לשעבר של התובעת. מנדלסון דחה את ההצעה בשאט נפש ולכן הוגשה התביעה". (ת.א. 2332/0. *
חזרה למעלה

חשיפה בלעדית של נקים: ההונאה הגדולה של בכירי מערכת המשפט מסביב לגירושים של יהודים?!

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!


 
קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!


WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR

Powered by Nakim Israeli Citizens ֲ© People of Israel 2005, 2021



משה גל טדי קולק דוד בן גוריון
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group