צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה
|
שי דוידוביץ אורח
|
פורסם: חמישי 18.12.08 22:06 נושא ההודעה: קמפיין בנושא האפוטרופוס הכללי |
|
|
הוטל עליי פסק דין של חצי מיליון שקל בגלל התנדבות במרכז קהילתי שנפתח במבנה שהיה נטוש במשך הרבה שנים. התברר שהמקום היה בתהליכי השתלטות של האפוטרופוס הכללי: בעל הבניין אושפז והאפוטרופוס הכללי השתלט על חשבון הבנק שלו והנכסים שלו. המשפט היה בגין הוצאות פינוי, וזאת למרות שידוע להם שאני כלל לא הייתי בפינוי, ועזבתי את המקום לפני שהוא התקיים. בגלל שהם יודעים שהמשפט הזה הוא רמאות, הם לא אפשרו לי להגן על עצמי בית המשפט ואפילו לא להגיש כתב הגנה. יום אחד פשוט גיליתי שיש פסק דין. ביקשתי לבטל את פסק הדין, והם סירבו והסיפו עוד כסף. ביקשתי לערער, והם מסרבים לתת לי לערער. בינתיים האפוטרופוס הכללי דאג להטיל עיקול על כסף פנסיה שלא ידעתי שהיה לי בכלל, בקרנות גמל, וכך הם גנבו לי פנסיה בסך 10 אלף שקל, ואם אעבוד במקום כלשהו או אפתח חשבון בנק או יהיה לי רכוש כלשהו - הם יעקלו את הכל. בנוסף ל150 אלף שקל הוצאות פינוי, הם הטילו עליי עונש של 100 אלף שקל בגין ההתנדבות במקום הנטוש (כנראה חששו שהקמת מרכז שכזה עלול לסכן את קומבינת ההשתלטות שלהם על המקום), ו250 אלף שקל כהוצאות משפט עבור עצמם - שזה סתם תירוץ בשבילם לגנוב מחשבון הבנק של אותו חסוי 250 אלף שקל, בטענה הזויה שהם יחזירו לו את זה ממני, וזאת כשהם יודעים שאין לי כסף והרדיפה אחרי תהיה רק תירוץ נוסף להוציא מהחשבון שלו כסף נוסף לכיסם (לכיסם ולכיסו של עו"ד עמנואל צנטלר שהוא האפוטרופוס מטעמם).
האפוטרופוס הכללי במשרד המשפטים, ובעיקר הקרן לטיפול בחסויים שיושבת בו, הוא כנראה הגנב הכי גדול והכי חצוף מטעם המדינה. הם מאתרים אנשים בודדים וחלשים, קשישים, ניצולי שואה, שיש להם כסף, מגדירים אותם כ"חסויים" כלומר כבלתי כשירים לנהל את הכסף שלהם, זורקים אותם לאיזה מוסד וגונבים את כל מה שיש להם. מותר להם לקחת את הכסף ולשלם לעצמם משכורת חודשית בגין זה שהם עושים את זה, והם יכולים להשקיע את הכסף של הקורבנות שלהם איפה שבא להם, למשל בחברות שלהם עצמם, והם מפקחים על עצמם... אי אפשר להילחם בו דרך בית המשפט, כי האפוטרופוס הכללי שייך למשרד המשפטים, ששולט במידה רבה במערכת המשפט.
אני עומד להתחיל בקמפיין, החל מהעלאת אתר אינטרנט שיכיל מידע בנושא הזה שאספתי וסיפורים אישיים של קורבנות האפוטרופוס הכללי (בינתיים הסיפור שלי נראה לי הסיפור הכי חזק, וככל שהם ימשיכו לפגוע בי כך הם יחזקו את הריאיות נגדם), פרסום המידע והסיפורים בפורומים באינטרנט, בכלי התקשורת וכו'. הקמפיין יכלול גם פתיחת דיון ציבורי לגבי השימוש במקומות שאינם בשימוש ואינם בבעלות אף אחד: האם צריך להימשך המצב הקיים, שבו הם נשארים מוזנחים, מכערים את השכונה, מושכים פסולת ונרקומנים, ומביאים לעליית מחירי הבתים בגלל הקטנת ההצע, עד שפקידי משרד המשפטים משתלטים עליהם לגמרי ויכולים למכור אותם בגרושים למקורבים שלהם - או עדיף שהם ישמשו את הקהילה לפרויקטים חיוביים: פעילות התנדבותית, חלוקת מזון ובגדים, מגורים לחסרי בית ופליטים, ערבי תרבות וגיבוש הקהילה, סנדאות וחוגים בחינם, עזרה הדדית - כל מה שעשינו במקום ההוא ועוד.
יש מספר אנשים שהציעו לעזור בינתיים, ודרושים אנשים נוספים: לאיסוף, סיכום ופרסום המידע, בנית האתר, פניה לתקשורת, הפצת כרוזים ומודעות וכו'. אז מי שרוצה לעזור מוזמן/ת לפנות אליי:
שי דוידוביץ
shay@meshanim.com |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
יוסף אגמון אורח
|
פורסם: שני 22.12.08 22:03 נושא ההודעה: לכנופית המשפטנים ולרשם האגודות השיתופיות יש ליכאורה שחיתויות ונכסים רבים יותר... |
|
|
צר לי לשמוע על מעללי מערכת המשפט נגדך, כשהם מחפים בתהליך עושק
ומירמה על האופוטרופוס הכללי עקב מניעים זרים ואישים...!
השחיתויות ונכסי האופוטרופוס הכללי
עברו ברובם לידי משפטנים מכנופית המשפטנים, פוליטיקאים ומקורבים,
שמקבלים מיטריה אוטומטית ממערכת המשפט, נגד כל אחד (כמוך )
שעלול לגלות את סודם לציבור או לפעול כחוק נגדם...- הם מעל לחוק !!!
מערכת דומה של גניבות נכסים וכספים רבים שמגיעים לבעלות משפטנים,
פוליטיקאים ומקורבים, ניתן למצוא אצל - רשם האגודות השיתופיות...!
על שתי המערכות של כנופית המשפטנים ורשם האגודות השיתופיות, ניתן
לקרוא עובדות החשודות בפלילים, בכתבות ניפרדות באתר זה:
לחצו על תמונתו של רשם האגודות השיתופיות - אורי זליגמן, שמופיעה
בין התמונות המתחלפות בראש האתר, כדי לקרוא על האירגון שהוא מנהל
למעלה מ-25 שנה ...בניגוד לחוק האגודות השיתופיות המחייב ריענון כל 3 שנים
קראו במדור שחיתות ציבורית באתר זה, את כתבתי בנושא - איך גיליתי את כנופית המשפטנים שמארגנת מראש את תוצאות כינוס נכסים בבתי המשפט, כדי לרכוש בזול מאד-מאד, נכסים רבים לעצמם, לבני משפחתם ומקורבים / שותפים!
כמו כן, קראו הכתבות על השופטת טובה סיוון שנתפסה על ידי אחרים באותן
האשמות שאני גיליתי אותה וכנופיתה, אך אהרון ברק רק נזף בה, היות וגם
הוא חשוד כשותף מוביל בכנופיה זו עם 18 בתים ועוד...!
אחרי שקראתם והבנתם החשדות והעובדות, אסור שתמשיכו לשבת לפני הטלויזיה ולשתוק...! כל אחד חייב לכתוב תלונות ובקשות למשפטים אמיתיים עם עונשים חוקיים, לכל אמצעי המדיה, שרי הממשלה, חברי הכנסת ועוד...! |
|
חזרה למעלה |
|
 |
|
|
|