לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
מאבטחי נתב"ג שברו עצמות לחולה סוכרת  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות

עדכונים של נקים:

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

זהותו של מפקד הימ"מ נחשפת בשלומיאליות שלו עצמו של הצנזורה ושל השב"כ
ראשון 16.06.24 13:00

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ידיעות אחרונו
אורח

הודעהפורסם: שני 23.04.07 21:41    נושא ההודעה: מאבטחי נתב"ג שברו עצמות לחולה סוכרת

מאבטחי נתב"ג שברו עצמות לחולה סוכרת

חיים קטרי לא מצליח להתאושש מהמפגש הטראומתי עם המאבטחים בנמל התעופה בן גוריון. לטענתו, לאחר שהתלוצץ עימם בכניסה לשדה שלפו אותו ממכוניתו והיכו אותו ללא סיבה, עד שגרמו לו לחבלות בכל חלקי גופו. רשות שדות התעופה התנצלה, אך הבהירה: "המאבטחים חששו לביטחונם"

אלי סניור עדכון אחרון: 23.04.07, 00:18

מאבטחים בנתב"ג היכו אזרח ישראלי, חולה סוכרת, וגרמו לאשפוזו בבית החולים כשהוא סובל משברים ומצלעות סדוקות. לטענת האיש המאבטחים היכו אותו ללא סיבה לאחר שהתלוצץ עימם בבדיקה הביטחונית בנמל התעופה. רשות שדות התעופה התנצלה, אך הסבירה: "הוא ניסה לפרוץ את המחסום, והיה במצב שבו לא הצליח לתקשר עם סביבתו. המאבטחים פעלו רק משום שחשו איום ממשי לביטחונם".

האירוע התרחש ביום חמישי שעבר. חיים קטרי, בן 38 מרמלה, שב לביתו מראיון עבודה שנערך לו באזור ה"איירפורט סיטי" הסמוך לנתב"ג. כאשר ביקש לחזור לביתו, פספס את הפנייה והגיע בטעות לכניסה הצפונית של נתב"ג.

בהגיעו למחסום הניצב בכניסה לשדה, התבקש קטרי על ידי המאבטח במקום להציג תעודות מזהות. "בגלל שחזרתי מראיון עבודה, אמרתי בצחוק `עוד פעם תעודות?`", סיפר קטרי ל-ynet, "רציתי להוציא את תעודת הזהות שלי מהמכנסיים אבל אז המאבטח פתח את הדלת של המכונית ושלף אותי החוצה בתוך שניות יחד עם מאבטח אחר".

"צעקתי שאני חולה, אבל זה לא עניין אותם" (צילום: אבי מועלם)

קטרי המשיך וסיפר בכעס: "צעקתי להם `מה אתם עושים?`, אבל הם זרקו אותי על הקרקע והתחילו להכות אותי בבעיטות ואגרופים, ולגרור אותי על הרצפה כאילו אני מחבל".

לדברי קטרי, הוא ניסה לספר למאבטחים כי הוא אזרח ישראלי, ולבקש שיניחו לו משום שהוא חולה בסוכרת: "צעקתי שאני אדם חולה, אבל זה לא עניין אותם. רציתי להראות להם את מזרק האינסולין שיש לי בכיס, אבל הם המשיכו להכות אותי כשכל הזמן עומד מולי מאבטח אחר שמכוון אלי נשק.

"בסוף, אחרי שסיימו להרביץ לי, הם שמו לי אזיקונים על הידיים. שאלתי אותם למה הם מרביצים לי, כי הרי לא קיללתי אותם ולא עשיתי להם כלום". לאחר האירוע נלקח קטרי כשהוא אזוק כדי לעבור תחקור, אלא שאז הגיע למקום האחראי על המאבטחים ששחרר אותו מהאזיקים והזמין אמבולנס כדי לקחת אותו לבית החולים.

נתב"ג: "קטרי ניסה לפרוץ את המחסום"

כשהגיע לבית החולים התברר לקטרי, אב לשניים, כי הוא סובל משבר במפרק, צלעות סדוקות, נפיחות בעיניים ושריטות בכל חלקי גופו.

לדברי קטרי גם כעת, כמה ימים מאז האירוע, הוא מתקשה להתאושש: "הם היכו אותי ללא רחמים. אני עד עכשיו בהלם ממה שקרה. הרי איזה אדם ירצה ללכת מכות עם מאבטחים שיש להם כלי נשק? זה מנוגד להגיון הבריא של כל אחד. בסך הכל הגעתי בטעות למחסום, וגם אם יטענו שדיברתי לא יפה, זה אומר שהם צריכים להרוג אותי במכות?".

קטרי המשיך וסיפר כי המאבטחים לא התנצלו על האירוע "הם הבינו שהייתה טעות, אבל רק היום התקשרה עובדת סוציאלית מנתב"ג שהתנצלה בשמם. היא ניסתה להסביר לי כמה העבודה של המאבטחים חשובה, ושהם פועלים לפי נהלים. אמרתי לה שזה לא מצדיק את ההתנהגות שלהם. הרי הם היו יכולים לקחת אותי באיומי רובה לחדר ולחקור אותי מבלי שהייתי מתנגד להם. ככה לא מתנהגים לבני אדם".

מרשות שדות התעופה נמסר בתגובה: "מתחקיר שערכה חטיבת הביטחון של נתב"ג עולה כי המתלונן הגיע אל שער הכניסה של נתב"ג ונעצר. זאת, בעקבות התראה ביטחונית הנוגעת לרכב הדומה לשלו. לאחר שנעצר, המתלונן לא הגיב לשאלות הבודקים, וניסה להניע את רכבו ולפרוץ את המחסום. במקביל, המתלונן הושיט יד למעילו בצורה אשר גרמה למאבטח לחוש כי הוא מהווה איום.

עוד עולה מהתחקיר כי המתלונן, שחולה בסוכרת, היה ככל הנראה במצב של היפוגליקמיה, שמנע ממנו מלתקשר עם סביבתו. עם זאת, לאחר שנאזק ובוצע חיפוש על גופו, התחוור לבודקים כי המדובר באזרח חולה סוכרת והוא פונה מיידית לטיפול רפואי".

"חשוב לציין כי הבודקים פעלו על פי כל הנהלים המתחייבים והפעילו כוח רק לאחר שחשו איום משמעותי על ביטחונם. למרות האמור, רשות שדות התעופה הגישה את התנצלותה הרשמית לאזרח והיא מצרה על אי הנוחות שנגרמה לו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390993,00.html
חזרה למעלה

מצעד האיוולת: ב-6.9.06 שופטים הנתבעים בהליך אזרחי בבג"ץ דוחים בעצמם עתירה להכשיר את מינוי ביניש

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!

קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!

WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR