לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
התעשיינים:`להתחשב בעסקים המתקשים בתשלום הארנונה`  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות



עדכונים של נקים:

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

זהותו של מפקד הימ"מ נחשפת בשלומיאליות שלו עצמו של הצנזורה ושל השב"כ
ראשון 16.06.24 13:00

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ערוץ שבע
אורח








הודעהפורסם: חמישי 19.04.07 14:04    נושא ההודעה: התעשיינים:`להתחשב בעסקים המתקשים בתשלום הארנונה`

א` אייר תשס"ז, 19 אפריל 07


פרסום ראשון: 19/04/07, 12:25
`להתחשב בעסקים המתקשים בתשלום הארנונה`
התעשיינים: על הממשלה לאפשר לראשי הערים והמועצות גמישות למתן פטור בארנונה, או לשחרר לתקופה מוגבלת עסקים בקשיים מתשלום הארנונה.


הגיע הזמן לשיתוף פעולה בין המגזר העסקי לבין השלטון המקומי. שיתוף הפעולה הכרחי נוכח העובדה שהשלטון המקומי קיבלת תפקידים רבים מהשלטון המרכזי בשל הקיצוץ בתקציב, כך אמר היום שרגא ברוש, יו"ר לשכת התאום של הארגונים הכלכליים, במפגש שנערך היום בת"א למיסוד הקשרים בין הארגונים הכלכליים לבין השלטון המקומי.

ברוש אמר, כי על הממשלה לאפשר לראשי הערים והמועצות גמישות למתן פטור בארנונה, או לשחרר לתקופה מוגבלת עסקים בקשיים מתשלום הארנונה.

עוד אמר, כי המגזר העסקי איננו יכול לשאת את העובדה ש-50% מהעסקים הם ללא רשיון עסק. זאת בשל הסרבול, מורכבות התהליך, סתירות בין דרישות הגופים השונים, חוסר יעילות מוזמני טיפול ממושכים. ובזה צריך לעשות סדר. "ידע היזם מה הוא צריך לארגן ומה מגיע לו, ומה הרשות צריכה לעשות". "ממפקח למפקח הקריטריונים משתנים, זה לא יכול להיות. תנסו להשיג אישור של איכות הסביבה ?, אי אפשר שהדבר יהיה נתון לגחמות של כל מפקח".

ברוש הוסיף, כי יש לעשות סדר גם בוועדות התכנון והבנייה ברשויות המקומיות. "אין דבר שיותר מפחיד יזם, מאשר ללכת לוועדות של תכנון ובנייה. למי יש כח לרוץ אחר המנהל המהנדס וועדות התכנון".

לדעת ברוש שיתוף פעולה בין המגזר העסקי והשלטון המקומי יביא תועלת רבה משני הצדדים.

אוריאל לין, נשיא איגוד לשכות המסחר, אמר בכנס כי על הרשויות המקומיות להפסיק לחשוב כיצד לפתור בעיות תקציביות באמצעות העלאת הארנונה הכללית, ובעיקר ע"י קבלת אישורים חריגים העוקפים את וועדת הכספים. לתווך הארוך הדבר יפגע ברשויות המקומיות עצמן וברווחת תושביהן. התרומה הגדולה ביותר שהשלטון המקומי יכול להעניק לצמיחת המשק היא התייעלותו ויצירת תחרות בין הרשויות המקומיות על משיכת עסקים.

אלי גונן, נשיא התאחדות המלונות בישראל, אמר בכנס כי רישוי עסקים זה סבך קשה ובעייתי למלונאות והוא משתנה מאיזור לאיזור אני מקווה שלא נצא מפה רק עם הגדרת הבעיות.

ניסים בובליל, נשיא התאחדות הקבלנים והבונים, אמר בכנס כי ראשי הרשויות רואים בקבלנים ובסוחרים מקור הכנסה הייתי מצפה שראשי העיריות יראו בנו קודם כל שותפים לעשייה. כל עיר בונה לעצמה מערכת חוזים משלה יש כ-100 סוגרי התקשרויות. הוא שאל מדוע אי אפשר לעשות חוזה אחיד בכל הרשויות המקומיות, מדוע צריכים ללמוד כל פרוייקט מחדש ולעמוד בכל מיני דרישות זרות ומוזרות.

צבי צילקר, ראש עירית אשדוד, אמר בכנס כי אצלנו יש מלחמה על כל מקום תעסוקה, הוא אמר לראשי הארגונים הכלכליים, כי "אנחנו עובדים אצלכם לא אתם אצלנו" הוא רואה בכנס של היום התחלה טובה לפתרון בעיות שייושבו ביחד.

יואל לביא, ראש עירית רמלה, אמר בכנס כי אנחנו רוצים את העסקים בעיר, יש לנו מניע שיהיו לנו כמה שיותר עסקים. המקור העיקרי של ההכנסה שלנו זה הארנונה, ההוצאות שלנו הם התושבים. יש לנו את האינטרס לתת לתעשייה ולעסקים את השירותים הכי טובים כדי לראות אתכם בעיר.


http://www.inn.co.il/News/News.aspx/161604
חזרה למעלה

מבזקים של "נקים":קרא על זימונו של חיים יטיב לחקירה בו הסתבכה היאח"ה בפרשת רמון

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!


 
קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!


WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR

Powered by Nakim Israeli Citizens ֲ© People of Israel 2005, 2021



משה גל טדי קולק דוד בן גוריון
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group