לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
לאה ארביב, אם חד-הורית לשישה מצפת,נפגעה מההפגזה ולא פוצתה  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות

עדכונים של נקים:

מסתמן ניצחון לחמאס ולקטאר, בסיוע היחצ"נים בלשכת ראש הממשלה, בתקשורת ובכת החטופים.
חמישי 24.07.25 9:42

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ידיעות אחרונו
אורח

הודעהפורסם: שלישי 06.03.07 15:17    נושא ההודעה: לאה ארביב, אם חד-הורית לשישה מצפת,נפגעה מההפגזה ולא פוצתה

העורף לא התאושש: חוב בבנק, בלי ריהוט בסיסי

בזמן שהדיונים על פרסום דו"ח המבקר בנוגע להתנהלות בעורף עוברים ושבים בין הכנסת ובג"ץ, ישנן משפחות שעדיין מתמודדות עם השלכות המלחמה. לאה ארביב, אם חד-הורית לשישה מצפת, נמצאת בחובות גדולים ולא מצליחה להתאושש. "עוד מעט פסח ואני לא יודעת מה לעשות", היא אומרת. בעקבות הפרסום ב-ynet החליט מד"א מחוז ירדן לאמץ את המשפחה ולסייע לה

יעל ברנובסקי פורסם: 06.03.07, 12:25

בג"ץ דן הבוקר (יום ג`) האם לאשר את הדיון בוועדת הביקורת של הכנסת בנוגע לדו"ח המבקר על התנהלות העורף במלחמה, או לדחות אותו עד שהצדדים המבוקרים יספיקו להגיב לטענות. אולם בעוד שהדיון העקרוני נסוב על פרסום ממצאי המבקר או לא - בעורף עדיין ישנן משפחות שלא הצליחו להתאושש מהמלחמה. אלה הפנים שמאחורי הדו"ח.

לאה ארביב היא אם חד-הורית לשישה ילדים מצפת, שכמה חודשים לפני תחילת מלחמת לבנון השנייה עברה ניתוח בכליה. מאז היא מתמודדת

לגופו של דו"ח

הספין ניצח - העורף הפסיד / אבי דבוש

בצל התחקירים הצבאיים והקרב המתוקשר בין אולמרט למבקר, שוב הוסט הדיון מהמחדל האמיתי
לכתבה המלאה

לא רק עם מצוקה כלכלית קשה, אלא גם עם מצב בריאותי, שלעתים אינו מאפשר לה לתפקד. היא מגדלת לבדה את ילדיה, ומתקיימת מקצבת ביטוח לאומי ומסיוע שאותו היא מקבלת מדי פעם משירותי הרווחה.

מאז שדירתה ספגה פגיעה של רסיסי קטיושה חסר בביתה הצפוף ריהוט בסיסי. "עד לפני שבועיים הילדים שלי ישנו על הרצפה כי לא היו מיטות. אפילו שולחן וכסאות אין לי", היא מספרת. "אין לי ארונות להכניס אליהם את הבגדים של הילדים, ואמרו לי שאת זה לא מגיע לי לקבל. כולם רק מבטיחים ומבטיחים. אמנם החליפו את החלונות והתריסים, אבל הם עשו עבודה ברברית, עשו טובה בכלל שהחליפו, וזה לא החזיק מעמד הרבה זמן".

ארביב והחלון החסר. "עשו טובה שהחליפו" (צילום: אביהו שפירא)

ארביב מספרת שבמשך שנים חייתה מהיד לפה, אבל השתדלה שלא להיכנס לחובות. "עכשיו אני חייבת כסף להמון אנשים. במלחמה נתנו לנו מלון, אבל את האוכל הייתי צריכה לקנות לבד, גם בזבזתי המון כסף על מוניות כשברחתי מהצפון - הרי הייתי עם הרבה דברים ולא יכולתי לנסוע באוטובוס עם המזוודות והילדים".

לדבריה, בעקבות המלחמה נכנסה לחוב של 30 אלף שקל, בעיקר בשל כך שנאלצה לקנות מזון ולעתים גם לשלם על מקום לינה. "אני מכירה המון אנשים שהוציאו את כל החסכונות שלהם. אמנם הרבה אנשים תרמו לצפון, אבל היו גם הרבה שניצלו את המצב וסחטו מאיתנו כספים. היו כאלה שתפסו טרמפ על אנשי הצפון, הרבה ביזנס היה פה.

"לא אכפת לי מעצמי, אבל אני מרחמת על הילדים שלי. עברנו גיהנום בזמן המלחמה, וגם ככה הייתי במצב קשה לפני כן". היא מספרת כי מלבד הקושי הפיזי, היא נאלצת להתמודד גם עם הטראומה הפסיכולוגית, וכל רעש מזכיר לה את טראומת המלחמה. "בפורים שמעתי את הנפצים של הילדים וכמעט קיבלתי דום לב. לקחתי את הילדים שלי ואמרתי להם לרדת למקלט, כל דבר קטן מבהיל אותי".

מודעה

ארביב אומרת כי כשהיא רואה יום-יום את מצוקת השכנים והחברים, אנשים ששקעו בחובות כתוצאה מהמלחמה, היא קולטת שהמון אנשים נותרו מאחור. "עד שלא יקרה אסון, לאף אחד לא יהיה אכפת. אני יודעת שקיבלו המון תקציבים ותרומות, אבל מאז המלחמה לא ראיתי שקל. איפה כל התרומות? עוד מעט פסח ואני לא יודעת מה לעשות".

בעקבות הפרסום ב-ynet החליטו במד"א מחוז ירדן לאמץ את משפחת ארביב ולספק לה את מצרכי המזון הנדרשים לפסח.

אלי פרץ, מנהל האזור, אמר: "ראינו את הכתבה והחלטנו לסייע למשפחה. נדאג לכל צורכיה וגם נשתדל לצבוע ולגייס דברים נוספים לביתה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3372898,00.html
חזרה למעלה

חשיפה בלעדית של נקים: ההונאה הגדולה של בכירי מערכת המשפט מסביב לגירושים של יהודים?!

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!

קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!

WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR