לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
ח``כ אסתרינה טרטמן: אני מבינה את עופר שהתאבד  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות

עדכונים של נקים:

מסתמן ניצחון לחמאס ולקטאר, בסיוע היחצ"נים בלשכת ראש הממשלה, בתקשורת ובכת החטופים.
חמישי 24.07.25 9:42

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
מחלקה ראשונה
אורח

הודעהפורסם: רביעי 28.02.07 13:32    נושא ההודעה: ח``כ אסתרינה טרטמן: אני מבינה את עופר שהתאבד

ח"כ טרטמן בראיון ראשון ל-Nfc

"אני מבינה את עופר שהתאבד"

"המגבלה לארבע שעות עבודה ביום היתה בשנת 2000 ל-12 חודשים בלבד" "אברמוביץ` מקבל בעצמו קיצבה והוא משתכר מעבודה" "יש לי תואר ראשון מטורו קולג`; נכשלתי כשאמרתי בראיון שיש לי תואר שני; התכוונתי ללימודי תואר שני" ליברמן דחה הפרסומים שלא אמונה לשרה

מאת: יואב יצחק | | www.Nfc.co.il

חשיפה: כרמון מתחזה לפרופסור
יואב יצחק
כרמון מציג עצמו פרופסור נלווה למרות שאינו עומד עתה בקריטריונים המזכים בדרגה זו * הבטיח להוכיח ובכתב כי הוא זכאי לדרגה זו אך הוא נמנע ממתן הסברים
לרשימה המלאה

---------------------------------------------------------------------- ----------

ארבל מסרה במשך שנים דיווח כוזב לפיו "סיימה את לימודיה לתואר שני"
יואב יצחק
הדיווח הכוזב נמסר במשך שנים כמסמך רשמי באמצעות דוברות משרד המשפטים והוא מצוי גם עתה במשרד זה; דיווח כוזב זה מתווסף למידע השיקרי שנמסר לוועדה לבחירת שופטים; ארבל מסרבת להגיב
לרשימה המלאה

---------------------------------------------------------------------- ----------

ליברמן: "איבדנו כל פורפורציה"

חברת הכנסת אסתרינה טרטמן לא שיקרה, אלא שגתה בניואנסים. ל-Nfc נודע, כי טרטמן אכן מחזיקה בהשכלה שעליה הצהירה. במהלך היום עומדת סיעת ישראל ביתנו להוציא הודעה שתעמיד דברים במקומם, וזאת בעקבות מה שנראה ונתפס במפלגה זו כניסיון לעשות רצח אופי לח"כ טרטמן ולסכל מינויה לתפקיד שרת התיירות. טרטמן אינה מסירה מועמדותה לתפקיד שרת התיירות, ולדבריה אביגדור ליברמן מתנהל באופן יוצא מהכלל ולא שינה החלטתו בנוגע אליה.

ההתחזות של ארבל
ההתחזות של כרמון

ח"כ טרטמן נתנה ראיון ראשון ל-Nfc, וזאת לאחר שהסתגרה ביומיים האחרונים ונמנעה מלהשיב לשאלות עיתונאים. טרטמן היתה נסערת וכואבת. בשיחה עמי היא נשמעה נחושה להאבק על שמה הטוב, לגונן על בני משפחתה (ילדיה נפגעו מאוד מהפרסומים) ולהתמנות לתפקיד שרת התיירות. לדברי טרטמן, התקשורת עיוותה לחלוטין את המידע אודותיה וגרמה לה נזק קשה ביותר. "מעוותים לחלוטין דברים. אנשים שפחות חזקים ממני יכולים לשים קץ לחייהם. אני מתחילה להבין את עופר [שהתאבד בעקבות החקירה נגדו, י.י.]".

להלן דבריה העיקריים של ח"כ טרטמן אותם בדקנו והצלבנו עם מקורותינו.

התאונה

מגבלת ארבע השעות - בניגוד לפרסומים, בהם פצח העיתונאי אמנון אברמוביץ (בערוץ 2), ח"כ טרטמן לא הגישה מעולם תצהיר כאילו היא מוגבלת לעבודה של ארבע שעות בלבד ביום בשל התאונה שעברה. המגבלה שבה מדובר נקבעה בשנת 2000 לתקופה של 12 חודשים בלבד. רופא תעסוקתי שאליו נשלחה הוא שהגיש לבנק יהב, שבו עבדה, חוות דעת על-פיה יש להעסיקה למשך 4 שעות ביום במשך תקופה של 12 חודשים (ממאי 2000), בעבודות שיתאימו למצבה הפיזי, אותה עת. טרטמן פעלה מאז לשקם עצמה והיא הצליחה בכך. לדבריה, היא סובלת גם כיום מכאבים עזים, אך היא לא עושה לעצמה הנחות והיא משתדלת למלא את כל המשימות המוטלות עליה. "יש ימים שאני עובדת 12 שעות, ויש ימים שאני עובדת פחות. אני גאה בכך".

פיצויים בגין התאונה - בניגוד לפרסומים, ח"כ טרטמן לא קיבלה כפל פיצויים. טרטמן קיבלה פיצוי מהמוסד לביטוח לאומי בלבד, וזה גבה את הכספים מחברת הביטוח (הכשרת הישוב ביטוח), בהתאם לחוק ובהתאם לפוליסת הביטוח שבה היתה טרטמן מבוטחת.

הלימודים

מבדיקה שערכנו מתברר, כי טרטמן אכן למדה את הלימודים שעליהם הצהירה. בניגוד לפרסומים, יש בידיה תואר ראשון. עם זאת, טרטמן שגתה בניואנסים כפי שנבהיר להלן:

לימודים בבר-אילן (1992-1994) - טרטמן למדה במשך שלוש שנים בבר-אילן לימודי חשבונאות וניהול פיננסי, כפי שלמדו מנהלים אחרים בבנק יהב. אלו היו לימודיה האקדמיים הראשונים בחייה הבוגרים. היא הגישה עבודות וסיימה בהצטיינות. אין מדובר בלימודי תואר אלא ברכישת דעת והשכלה. לדברי טרטמן, "עשיתי טעות שלא הלכתי למסלול באוניברסיטה. התיישבתי ללימודים ועל זה אין ויכוח".

לאחר מכן, המשיכה טרטמן ללימודי תואר כפי שנבהיר להלן:

לימודי תואר בטורו קולג` (1995-1998) - לדברי טרטמן, לאחר לימודיה בבר-אילן (ראו לעיל) החליטה ללמוד חשבונאות וניהול פיננסי ולקבל תואר אקדמי. "ישבתי ולמדתי תואר ראשון וקיבלתי הסמכה. יש לי תואר. התואר הזה מוכר על-ידי המועצה להשכלה גבוהה במשרד החינוך. מספרו הוא 292691".

לימודי תואר שני - לדברי ח"כ טרטמן, היא סבלה מאוד באותה התקופה משבר בכתף ומהפגיעה בחוט השידרה. טרטמן למדה לתואר שני במנהל עסקים - התמחות במימון וכלכלה. "כדי לא להיות תלויה באף אחד רציתי להמשיך ללמוד. המשכתי לימודי תואר שני, למרות שעבדתי במשרה מלאה בבנק יהב. לקראת סוף לימודי התואר ובעקבות הסבל הפיזי פניתי להנהלת האוניברסיטה וביקשתי להפסיק זמנית את הלימודים. נימקתי זאת בסיבות אישיות. דיקן הפקולטה למנהל עסקים, פרופ` בן-חורין, התיר לי להקפיא זמנית את הלימודים, כך שאוכל לחדשם בזמן שייקבע".

"בשום מקום לא כתבתי שיש בידי תואר שני. המידע שפורסם בכנסת בעניין זה הינו שגוי ולא נמסר מטעמי. אומנם נכון שבראיון לטלוויזיה, בלהט הדברים, כשלתי כשאמרתי שיש לי תואר שני, אך התכוונתי ללימודי תואר שני".

טרטמן כועסת על התקשורת ולטענתה שופכים את דמה. היא מציינת כדוגמה כי נטען נגדה שהיא מקבלת קיצבה בגין נכותה בעוד שהיא יכולה לעבוד במשרה מלאה ואף לכהן כשרה. לטענתה, העיתונאי אברמוביץ`, שפרסם זאת וטען שהיא הצהירה שהיא יכולה לעבוד רק ארבע שעות, פרסם שקרים באופן מכוון על-מנת לפגוע בה. "אברמוביץ` עצמו נכה לאחר שנשרף בשירותו בצה"ל, והוא משתכר ומקבל קיצבה. איך יש לו את החוצפה לעשות כותרות על גבי. אברמוביץ` עשה זאת והרשה לעצמו לנהוג כך כדי לסכל את המינוי שלי לשרה".

לדברי טרטמן, ח"כ דוד רותם, שהוא גם עורך דין, התבקש על-ידי יו"ר תנועת ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, לבדוק את כל העובדות ולנוכח העובדות והממצאים, כפי שפורטו לעיל, תוגש הודעת ישראל ביתנו לתקשורת.

לשאלה האם נכונות הידיעות שפורסמו, כאילו ליברמן יחזור בו מכוונתו למנותה לשרת התיירות, אמרה טרטמן, כי ליברמן קרא את הכותרות ודחה אותן. "אני סומכת על אביגדור שילך עם האמת והצדק", אמרה.

התפתחויות נוספות

גילוי: לטרטמן תואר ראשון ממכללת טורו קולג` / מתי טוכפלד

לחברת הכנסת אסתרינה טרטמן יש תואר ראשון בכלכלה מטעם מכללת טורו קולג`. בכיר במכללת טורו קולג` אישר את הדברים לכתב רדיו קול חי, אבי יעקובוביץ`.

אומ"ץ למזוז: "חקירה פלילית נגד טרטמן" / עידן יוסף

עמותת אומ"ץ, אזרחים למען מינהל תקין וצדק חברתי ומשפטי, מבקשת מן היועץ המשפטי לממשלה לבדוק מי אחראי לפרסום הפרטים כוזבים ומטעים, כלשונה, בקורות חייה של ח"כ אסתרינה טרטמן, כפי שפורסמו באתר האינטרנט של הכנסת. לאחר מיצוי הבדיקה מבקשת אומ"ץ לפתוח בחקירה פלילית נגד השרה המיועדת.

לטרטמן אין תואר אלא לימודי חוץ / רונן ליבוביץ

מבוכה, בלבול ודאגה. אלה התגובות הלא רשמיות הנשמעות מפי חברים בישראל ביתנו לאחר הפרסומים האחרונים בעניינה של ח"כ אסתרינה טרטמן. רק לפני יומיים החליטה סיעת ישראל ביתנו למנות את טרטמן לשרת התיירות וכבר פורסמו שלוש פרשיות לא מחמיאות לה וישראל ביתנו. האחת, החלטת בית המשפט כי ביכולתה לעבוד ארבע שעות כל יום. בנוסף, פורסם כי לטרטמן אין תואר שני למרות שעל-פי קורות החיים המתפרסמות באתר הכנסת ולא רק שם, לטרטמן תואר שני במנהל עסקים.

נוצר: 28/02/2007 | עודכן: 28/02/2007 | רשימות נוספות: יואב יצחק

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-124399-00.html?tag=13-29-38
חזרה למעלה

מצעד האיוולת: ב-6.9.06 שופטים הנתבעים בהליך אזרחי בבג"ץ דוחים בעצמם עתירה להכשיר את מינוי ביניש

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!

קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!

WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR