לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים טולטול מ- --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
`א` העדה נגד קצב שינתה גרסאות, יש לחקור אותה`  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות

עדכונים של נקים:

מסתמן ניצחון לחמאס ולקטאר, בסיוע היחצ"נים בלשכת ראש הממשלה, בתקשורת ובכת החטופים.
חמישי 24.07.25 9:42

דברי הנבואה שנכתבו לפני עשרות שנים במבוא לספר "טרגדיה ותקווה"
שני 09.09.24 11:05

המימון של "אחים לנשק" מצביע על מעורבות המוסד בהקמתו כהכנה לפלישה של ה-7 באוקטובר
שלישי 06.08.24 9:40

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
ידיעות אחרונו
אורח

הודעהפורסם: שני 12.02.07 8:43    נושא ההודעה: `א` העדה נגד קצב שינתה גרסאות, יש לחקור אותה`

"א` שינתה גרסאות, יש לחקור אותה"

מקורבי נשיא המדינה טוענים כי ראיון שהעניקה המתלוננת א`, עובדת בית הנשיא לשעבר, לעיתון בריטי סותר באופן מהותי את עדותה שעליה מתבססת טיוטת כתב האישום. בעדותה סיפרה כי הנשיא הפשיל את מכנסיה – ואילו לעיתון אמרה כי לבשה חצאית. לדברי אנשי קצב, הדבר מעיד על פגם קשה באמינותה. עורכת דינה: "לא מבינה במה מדובר". בעוד יומיים: הליך ההדחה בכנסת

אבירם זינו פורסם: 12.02.07, 00:13

האם הוטל צל על אמינותה של המתלוננת נגד הנשיא קצב? מקורביו של נשיא המדינה טוענים הלילה (יום ב`) כי סתירה מהותית עולה בין העדות של עובדת בית הנשיא לשעבר א`, כפי שהופיעה בראיון שניתן ל"סאנדיי טיימס" הבריטי, לעומת זו שניתנה במשטרה, ועליה בין היתר מתבססת טיוטת כתב האישום. הנימוק המרכזי, לדבריהם: ההבדל בלבושה בין העדות לבין הכתבה.

דבר המתלוננת

"אני מחכה למשפט קצב. זו ההזדמנות שלי" / אבירם זינו

בראיון ל"סנדיי טיימס" הבריטי, מגוללת אחת המתלוננות נגד הנשיא, משה קצב, את גרסתה: "לפני שאפילו הבנתי מה קורה, הוא פתח את חגורתו, והרים את החצאית שלי". בימים אלו, הוא מצפה בחשש ובתקווה למשפט
לכתבה המלאה

אנשי הנשיא מתבססים על פער לכאורה בעדויותיה של א`, בכל הנוגע לסעיף 2 בטיוטת כתב האישום, שהחלק החמור בו הוא "בעילה אסורה תוך ניצול מרות ביחסי עבודה". לטענתם, בעדותה במשטרה אמרה א` בנוגע לאירוע כי קצב, "הנאשם, הפשיל את מכנסיה וחדר אליה". ואילו בראיון שהעניקה לכתבת ה"סאנדיי טיימס", מארי קולווין, שינתה גירסה ואמרה כי קצב "הרים את החצאית שלי".

מכנסיים או חצאית? מקורבי הנשיא טוענים כי מדובר כאן בפער מהותי בין העדויות, וזו לטענתם איננה הסתירה היחידה. לדבריהם, "אנו מקווים שהמשטרה תקרא את הראיון ותעשה את המוטל עליה. על בכירי מערכת אכיפת החוק להבין שיש להם עסק עם בחורה מניפולטיבית. אולי הגיעה העת שהיועץ המשפטי מזוז יבין שיש לקרוע את המסכה מעל פניה".

הפגישה בין כתבת ה"סאנדיי טיימס" למתלוננת התקיימה במלון קראון פלאזה בתל אביב ביום חמישי האחרון, בנוכחות עורכת דינה, כנרת בראשי. ל-ynet נודע כי עו"ד בראשי ניסתה להניא את הכתבת מפרסום הכתבה, תוך ויכוח האם דבריה של א` נאמרו לציטוט (און רקורד) או לא.

המתלוננת א`, במרכז התמונה. פער בעדויות? (צילום: גיל יוחנן)

קולווין אמרה ל-ynet בעקבות הראיון: "מצאתי אישה תמימה שהעבודה בבית הנשיא היתה גדולה עליה בכמה מידות. היו בסיפור שלה ובהתנהגותה את כל הסממנים של נאנסת". היא הדגישה שהעיתון לא שילם לא` עבור הראיון.

קצב: זו בחורה מושחתת עם כוונת זדון

בעקבות טענות אנשי הנשיא, פנו כתבי ynet בבקשת תגובה לעורכת דינה של א`, בראשי, ושאלו האם היא מאשרת את קיומה של הפגישה בין א` לבין העיתונאית מארי קולווין ואת הגרסה שנתנה בראיון. עו"ד בראשי הגיבה: "אני לא מבינה על מה מדובר", וסירבה להוסיף.

"ידיעות אחרונות" מפרסם הבוקר קטעים מתוך פרוטוקול חקירת הנשיא. לפני שהחוקרים החלו לפרוס את השאלות, פתח קצב בנאום "הקנוניה והמזימה": "אני מכחיש את כל האמור. הכל כזב. ככל שאני מעמיק יותר בנושא, וככל שחולף יותר זמן, הפרשה נראית לי מאוד תמוהה ומאוד מוזרה".

הוא טען שאם היתה התאהבות בבית הנשיא, היא באה מכיוונה של א`: "הרגשתי במבטים ובהתנהגויות את סימני ההתאהבות בי". החוקרים עימתו את קצב עם תיאורים אינטימיים שמסרה א`, וקצב השיב: "לא היה ולא נבא. איזו בחורה מושחתת, עם כוונות זדון... עם קנאה תהומית כלפי ח` (עובדת אחרת בבית הנשיא)".

ביום רביעי השבוע צפוי להיערך השימוע לנשיא המדינה בוועדת הכנסת, במסגרת נוהל ההדחה שעליו חתמו 30 חברי כנסת. בעקבותיו צפויים חברי הוועדה להצביע האם להעביר את מהלך ההדחה למליאה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3363824,00.html
חזרה למעלה

חשיפה בלעדית של נקים: ההונאה הגדולה של בכירי מערכת המשפט מסביב לגירושים של יהודים?!

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!

קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!

WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR