לעמוד החדשות
המצטרף/ת האחרון/ה לארגון נקים גב' ורדראובן מ- רמת גן --- דוד בן גוריון וראשית השת"פ עם האויב בשואה עד להפקרות הבטחונית של היום
חשוב שהציבור ידע שהמשטרה במדינת ישראל פורעת חוק ומכה אנשים בסתר-עדותו של ידידיה וינברגר  
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום נפגעי שחיתות מערכת המשפט

עדכונים של נקים:

הכתבה באייס שצונזרה,תחת הכותרת: "ישראל ידעה על הסיכונים של חיסוני קורונה והשתיקה זאת"
שבת 15.10.22 16:27

כעת המחוסנים חשופים פי חמש להדבקה מקורונה עם מערכת חיסונית הרוסה עד כ-80% חשד לאיידס
שישי 22.04.22 10:41

Vaccinated are 5 times more affected by Covid,immune system reduced by 80%&AIDS in sight
שני 07.02.22 14:35

מומלצים:

אוהב את ישראל, אוהב צדק? לארגון `נקים` דרוש נדבן פילנטרופ ולוחם

מעריב חושף ששופטי העליון גונבים מהציבור הטבות מפליגות הכל בניגוד גמור לחוק

רצח רבין:השבכ נעתר לבקשה של נקים לשחרר את פרופ' היס מחובת הסודיות על ניתוח הגופה

בלי בושה: השופטת ורדה אלשיך סידרה למקורבה השופט בדימוס פלפל שכר טרחה של 10 מיליון ש"ח

עמיר מנור, כתב מעריב, הוקלט משקר טרם הוציא כתבה שקרית נגד 'נקים' המיחצנת את רשם האגודות ושותפיו

שחיתות מע' המשפט פורצת את מחסום הקול,ראיון על ארגון נקים בקול ישראל, בייניש, מזוז ושנדר תחת ביקורת

הראל סגל: 'יש אדונים לארץ הזו והדמוקרטיה משרתת אותם ואת האינטרסים שלהם. כל היתר, וזה כולל את רובכם, נתונים במעמד עבדים החיים באשליית אדנות...'

צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
RedMail

הודעהפורסם: חמישי 20.09.07 22:14    נושא ההודעה: חשוב שהציבור ידע שהמשטרה במדינת ישראל פורעת חוק ומכה אנשים בסתר-עדותו של ידידיה וינברגר

בס"ד

עדותו של ידידיה וינברגר מיום ז' בתשרי התשס"ז 19.09.07

בשעה 7:00 בבוקר. היינו לייד חומש הגיעו מגבניקים ותפסו אותנו. הכניסו אותנו לג'יפים. אמרו לנו הוריד את התיק וניסו לשרוף ולחתוך את הרצועות של התיקים. בסוף לא הצליחו ולקחו אותנו ככה. לא הראו לנו צו של שטח צבאי סגור. לא הודיעו על עיכוב או מעצר. [הם דיווחו שהמעצר היה בשמונה היה להם את כל היום לקחת אותנו לבית המשפט והם לא עשו את זה]/

לקחו אותנו לתחנת המשטרה באריאל. בתחנה רצו לצלם אותנו. סירבנו להזדהות או להצטלם ודרשנו שיראו הוכחה שמותר להם לצלם או לקחת טביעות אצבעות. הסתרתי את הפנים עם הכובע שלי. הפילו אותי על הרצפה שלושה או ארבעה שוטרים. ומגבניק ששמר עלינו. שמו של אחד מהם היה גיל דשא ושמו של שוטר נוסף צבי גלדר הם התחילו להכות אותי. דרכו לי על הראש עם הברכיים ועם הנעליים . עקמו לי את היד אחורה. המג"בניק חנק אותי ובסוף הצליחו לצלם אותי בזמן שהמגבניק חונק אותי ומכופפים את ידי לאחור.

באותו זמן שנתנו לי מכות נמצאה שם יהודית בן גל, חוקרת שחקרה אותי. בהתחלה היא היתה בתוך החדר ואחר כך יצאה ושמעה אותי צועק שיפסיקו להכות אותי. אחר כך הם ניסו לקחת טביעות אצבעות, זה לא היה שייך בכלל לחקירה שלנו. לקחו אותנו למכשיר בדיקה אם אנחנו במאגר [טץ' מורף משהו כזה]. סירבתי לתת טביעות אצבעות. עיקמו לי את יד שמאל, החוקר עיקם לי את האצבע ואיים לשבור לי את האצבע. הוא היה ללא תג ולבש חולצת טריקו . בסוף הצליחו לקחת בדיקה של טביעת אצבע בכח. אחר כך עשו חיפוש בתיק שלי והורידו אותנו למעצר. הציעו שנשתחרר בתנאים מגבילים וסירבנו. לקחו אותנו לחקירה אצל יהודית בן גל. בחקירה לא רציתי להגיד כלום איך אני יכול לסמוך על חוקרת שראתה את האלימות שלהם והתעלמה. לא יכולתי לדבר אחרי המכות האלה ושמרתי על זכות השתיקה.

ואז הורידו אותי למעצר. היינו עצורים למשך הלילה. רק למחרת בבוקר הובאנו לפני שופט. בבית המשפט טענו שעברנו על חוק ההתנתקות ועל שטח צבאי סגור. השופט קטע אותם וצעק על התובעים: "איך אתם מביאים לכאן עצורים כשחוק ההתנתקות לא תקף ואין לו כעת שום משמעות? לגבי שטח צבאי סגור לא הצגתם בתביעה שום צו של שטח צבאי סגור.

לא הצגתם מפות שהם נעצרו בכלל בחומש [אכן העצורים נעצרו באזור בורקה]. גם אם הם כן היו בחומש איך אתם יכולים במקום שהצבא טוען שהתנתק ממנו איך אתם יכולים להכריז עליו שטח צבאי סגור. צריך לבדוק את חוקיות הצו במידה והיה כזה. הוא האשים את המשטרה בכך שהמעצר מעצר שוא והאשים את המשטרה על כך שלא הביאה אותנו לפני שופט ביום שלפני כן.

אוסיף שהם הציעו לנו תנאים מגבילים ורצו שנצטלם וניתן טביעות אצבעות. הם רצו לצלם אותי שוב כי בפעם הראשונה שצילמו אותי יש מגבניק שחונק אותי בתמונה והם רוצים להעלים את זה.

אני הזדעזעתי מזה שהמגבנק"ים שלקחו אותנו בשטח התייחסו אלינו בצורה יותר מכובדת מאשר השוטרים בתחנת המשטרה בתנאי מעבדה למרות שלא עברנו על שום חוק.

"חשוב שהציבור ידע שהמשטרה במדינת ישראל פורעת חוק ומכה אנשים בסתר. אן להם שום סמכות אמיתית למנוע מאנשים ליישב את ארץ ישראל ולשוב לבתים בהם גרו עד לפני הגירוש.
חזרה למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית

חשיפה בלעדית של "נקים": ההונאה במיליארדים של הקיבוצים בשיתוף רשם האגודות

הצג הודעות מלפני:   
הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> פורום נפגעי שחיתות מערכת המשפט כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
עמוד 1 מתוך 1

נבחרים

גילויים אחרונים בפרשת רצח יצחק רבין ז"ל

הקשרים של `המאפיה` המשפטית נחשפים

הצטרף עכשיו למאבק של נקים נגד השחיתות השלטונית

גלובס חושף שהפרקליטות מושחתת השופטת הדס יהלום מאשרת זאת אך לא עושה דבר

תודה למאות הלייקים, שדרגנו
לדף חדש תודה לחדש לנו לייק!

קפוץ אל:  
אתה יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה יכול להצביע בסקרים בפורום זה
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
תגובה כללית לאתר זה כאן, תגובה להודעה או כתבה ספציפית יש להגיב למעלה,תודה!

WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO THE SCHLAFF AFFAIR