מחבר הודעה
Nakim
הודעהפורסם: שני 11.01.21 18:57    נושא ההודעה: Shawn Skelton מאוקלנד סיטי, אינדיאנה, עם פרכוסים קשים לאחר חיסון של מודרנה לקורונה

Shawn Skelton מאוקלנד סיטי, אינדיאנה, עם פרכוסים קשים ואלרגיה בלשון לאחר חיסון של מודרנה לקורונה.
להלן דברייה מתרגום לאנגלית (המקור בקישור), כמו כן היא ממשיכה לעדכן על מצבה הקשה בעמוד הפייסבוק שלה ומצרפת 2 סרטונים, אחד קשה לצפייה:
אם אתה שוקל את החיסון לקוביד . את MODERNA- הייתי ממליץ נגד! אני במצב רע! היומיום מחמיר ואני לא מקבלת עזרה או תשובות! אני מפחדת פחד מוות בלשון המעטה! ולמצוא מישהו שמוכן לנסות להבין זאת לא היה מוצלח במיוחד! הלכתי היום ל -2 בתי חולים, יצאתי מהדיאקונוס והלכתי לסנט וינסנט. גם שם אין תשובות. הם אומרים בואו נראה נוירולוג (שמי יודע מתי הם יכולים לראות אותי) אתמול הלשון שלי החלה להתכווץ והיא לא נפסקה. היום כל גופי מתכווץ כל היום! הם שלחו אותי הביתה !! אני מפרסמת 2 סרטונים די מביכים אם אתם מכירים אותי אבל אני רוצה שתראה מה קורה לי!
רק בבקשה תתפלל בשבילי.
מקור: https://www.facebook.com/shawn.skelton.73/posts/403541337597874

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group