ממעריב |
פורסם: שני 25.05.15 19:48 נושא ההודעה: "אהרן ברק - גזען כמו גרבוז, רק בגלימה" |
|
אהרן ברק - גזען כמו גרבוז, רק בגלימה
נשיא ביהמ"ש בדימוס מאשים אותנו, הרוסים והמזרחיים, כחסרי תרבות דמוקרטית. הוא כנראה שכח מהיכן עלה לפני שהפך לאליטה גזענית
לב סולודקין | 25/5/2015 12:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר Share on facebook Share on twitterRSS
תגיות: אהרון ברק,יאיר גרבוז
הריאיון שנערך עם אהרן ברק במוסף האחרון של "7 ימים" גרם לדם שלי לבעור כפי שכבר הרבה זמן לא קרה. נשיא ביהמ"ש העליון בדימוס נשאל: "האם אתה מאמין שהגרעין הדמוקרטי בישראל חזק דיו כדי לסכל מגמות אנטי דמוקרטיות?".
• כל התכנים הכי מעניינים -בעמוד הפייסבוק שלנו
עד כאן, מדובר לכאורה בראיון שמאלני טיפוסי שנהוג לשמוע במחוזותינו על מות הדמוקרטיה וכו'. אלא שאז אדון ברק מתעלה על עצמו, ועונה למראיין: "לא... השורשים הדמוקרטיים שלנו לא עמוקים. העליות השונות, גם ממדינות ברה"מ לשעבר וגם ממדינות האסלאם, לא באו מתרבות שלטון דמוקרטית. גם החינוך בישראל אינו מעמיק את השורשים הדמוקרטיים. לכן, מבחינת רוב האוכלוסייה הישראלית, המושג 'דמוקרטיה' פירושו שלטון הרוב, וזו תפיסה דלה מאוד של דמוקרטיה".
האמת, בתור עולה מרוסיה, כבר די נשבר לי מכל השמאלנים הנפוחים האלה, שמהרגע שדרכה רגלנו בישראל מאשימים אותנו שבגללנו השמאל לא ישוב לשלטון בעתיד הנראה לעין. אהרון ברק אולי מתנסח בצורה קצת יותר מתוחכמת - אבל הסאבטקסט ברור: הרוסים והמזרחים גנבו לנו את המדינה. למעשה, עומד מולנו גרבוז נוסף עטוי בגלימת שופט, רק שהגרבוז הזה מחזיק בהרבה יותר כוח והשפעה.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/696/558.html |
|