עמוד ראשי
עדכונים
חיפוש
RSS
מי אנחנו
בלוגים
אינדקס
הצטרפות
בקרה על החדשות
התחבר
חדשות הבלוגים
משחקים - Games
תרומות
מי אנחנו
שו''ת
אינדקס הפורומים
->
פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית
פרסם תגובה
שם משתמש
נושא
גוף ההודעה
סמיילים
ראה עוד סמיילים
Font Color:
ברירת מחדל
אדום כהה
אדום
כתום
חום
צהוב
ירוק
זית
תכלת
כחול
כחול כהה
סגול כהה
סגול
לבן
שחור
Font Size:
Font Size
קטנטן
קטן
רגיל
גדול
ענק
Align:
Align
Left
Center
Right
סגור תגים
Options
HTML
דולק
BBCode
דולק
סמיילים
דולקים
כבה HTML בהודעה זו
כבה BBCode בהודעה זו
כבה סמיילים בהודעה זו
Add an Attachment
If you do not want to add an Attachment to your Post, please leave the Fields blank
Allowed Extensions and Sizes
Filename
File Comment
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
קפוץ אל:
בחר פורום
שחיתות ומערכת השלטון בישראל
----------------
הודעות של נקים
שאלות ותשובות ל-נקים
קורונה-קוביד19
אנשי ציבור שתמכו בחיסונים הסתרת מידע ופגיעה בחופש הפרט במעשים או בשתיקה בקורונה
נפגעים מחיסון הקורונה
פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית
התנהלות הסוכנות היהודית ומפא'י בשואה
מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות
פורום נפגעי שחיתות מערכת המשפט
אינדקס השופטים
גירושין,משמורת ילדים והתנהלות שרותי הרווחה בישראל-כי ילדים נולדים לשני הורים
ביקורת על העיתונות בישראל
ביקורת על השב''כ שרות הביטחון הכללי
נפגעי הטרור
בוגדים בשרות המדינה
פורומים ייעודים על פרשיות שחיתות
----------------
פרשת סיריל קרן/מרטין שלאף
פרשת חיים רמון ומינוי בייניש לעליון
הנשיא משה קצב ופרשת ההטרדה המינית
פרשת חטיפת ילדי תימן וקבוצת הרב עוזי משולם
רצח רבין,המחדלים המשפטיים בפרשת חקירת רצח יצחק רבין
הקיבוץ `בהתהוות` הר עמשא
פרשת אלוף משנה אלחנן טננבוים (טננבאום)
פרשת טלנסקי ופרשיות שחיתות של אהוד אולמרט
פרשת ילדי הגזזת
פרשת היעלמותו של איש המוסד בן אלון זייגר
פורומים חופשים לכל נושא ועניין
----------------
פורום חופש הביטוי לנושאים שונים
סרטונים וסרטים Youtube-יוטיוב ואחרים
Israel Reality
----------------
Eish-Eretz Israel Shelanu
Corruption - The Israeli Connection
La Réalité israélienne
סיקור נושא
מחבר
הודעה
הבורר
פורסם: ראשון 03.05.09 16:39
נושא ההודעה: שחיתות מאין כמוה!כנסו כנסו כנסו!!!
בעקבות לחצים כבדים של הלוביסטים מטעם איגוד הבנקים,יימח שמם ושם זכרם לעולם ועד,הבני זונות מלשכת עורכי הדין,הכלבים המנוולים-הוצאה לפועל-יוכלו לקחת לסרבני תשלום,אתרשיון הנהיגה לצותת לשיחותיהם ללא צו,לעיין בחשבונותיהם,ללא הרשאה של שופט,ולעשות ככל העולה על רוחם בפרטיותו של אדם,שמסרב לשלם(או שאין ביכולתו לשלם)את חובו.וכל זאת בהוראת איזהשהוא עורך דין(זונה) מתחיל,שמתמנה לראש ההוצאה לפועל.גועל נפש!
אבוי לה-לדמוקטטורת ישראל,שאלה חוקיה.מדינת ישראל הדמוקטטורית,נהפכה לארץ אוכלת יושביה,שבה מי שמקורב לבעלי ההון והשלטון שורד,ומי שלא,לא שורד.צריך לשים מאחורי סורג ובריח את מי שאישר את הרפורמות הנפשעות האלה!ממש לראות ולא להאמין!
מטה הכתבה ב"הארץ".תהנו.
משפט ופלילים << חדשות <<דף הבית
עדכון אחרון - 04:56 05/11/08
ההוצאה לפועל תוכל לשלול רשיונות נהיגה
מאת שחר אילן
שבוע לפני פיזור המליאה, הכנסת אישרה רפורמה מהפכנית
תגיות: שלילת רשיונות, רפורמה, הוצאה לפועל
חוק ההוצאה לפועל החדש
מליאת הכנסת אישרה אתמול בקריאה שנייה ושלישית את הרפורמה בחוק ההוצאה לפועל, הכוללת שורת סעיפים מהפכניים. תכלית הרפורמה להעלות במידה ניכרת את שיעורי הגבייה הנמוכים של ההוצאה לפועל. לדברי שר המשפטים דניאל פרידמן, "מדובר ברפורמה הגדולה והמשמעותית ביותר שנעשתה בעשר השנים האחרונות במערכת אכיפת החוק".
תהליך החקיקה, שהכינה ועדת החוקה בשנתיים האחרונות, לווה בלחצים כבדים של לוביסטים מטעם נציגי הבנקים ולשכת עורכי הדין על הח"כים. לפי החוק יוענקו לרשם ההוצאה לפועל אמצעים חדשים ובהם שלילת רשיון נהיגה והחרמת כרטיס אשראי. במקביל כוללת הרפורמה כמה צעדים המקלים על מעוטי יכולת ובין היתר נקבע שלא יאסרו חייבים בגלל חוב קטן מאלפיים שקל.
ב-2006 היו בהוצאה לפועל 2.4 מיליון תיקי חובות פתוחים, אבל רק כ-200 אלף מהם - פחות מעשרה אחוז - נסגרו עם גביית החובות.
במסגרת הרפורמה יופרד מערך ההוצאה לפועל מבתי המשפט ויוכפף ישירות לשר המשפטים. עוד, יונהג מסלול מקוצר להגשת בקשות לביצוע פסקי דין שגובהם עד 10,000 שקל, ללא מעורבות עורכי דין, דבר שיקטין בהרבה את עלות הגבייה.
לרשם ההוצאה לפועל תינתן גישה למאגרי מידע היכולים ללמד אם החייב יכול לשלם: פירוט חשבונות טלפון, תנועות בחשבון העובר ושב, ההוצאות בכרטיסי האשראי, נדל"ן הרשום על שמו ועוד. החוק החדש גם מסמיך את הרשם להטיל סנקציות על בעל החוב המשתמט מתשלום, כמו שלילת רישיון נהיגה, חסימת כרטיסי אשראי, החרמת דרכון ואיסור הזכות להקים תאגיד (חברה, עמותה וכו').
החוק מנסה לתמרן בין הרצון להגביר את הגבייה לצורך לשמור על זכויות אדם בסיסיות של מי שבאמת אינם יכולים לשלם. עוד קבעו המחוקקים, כי ייאסר השימוש בצווי מאסר לגביית חובות שקטנים מ-2,000 שקל. יו"ר ועדת החוקה ח"כ מנחם בן ששון (קדימה) שאף להעמיד את הסכום על 10,000 שקל, אבל רוב, שלשכת עורכי הדין הצליחה לגייס, סיכל זאת. שנתיים לאחר כניסת החוק לתוקף ייערך ניסוי של שנתיים בגביית החובות ללא שימוש בצווי מאסר כלל.
לפי נתוני עמותת "ידיד", הפועלת למען נפגעי ההוצאה לפועל, 1,500 עד 2,000 משפחות מפונות מדי שנה מבתיהן. החוק החדש מחייב את הבנקים לספק דיור חלופי לתקופה של עד שנה וחצי למי שמסולק מביתו. הוועדה גם קבעה שלא יעקלו למשפחה את הפריטים הבאים: מחשב, טלוויזיה, מכשיר טלפון ומכונת כביסה.
ח"כ בן ששון הגדיר את אישור הרפורמה "הישג עצום". הוא הביע תקווה שהרפורמה "תשפר באופן משמעותי את שיעורי הגבייה".
מאיגוד הבנקים נמסר כי העברת האחריות של המדינה לדאוג לדיור חלופי למערכת הפיננסית היא טעות מצערת משום שמי שיישא בעלות הדיור החלופי יהיו השכבות החלשות
WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO
THE SCHLAFF AFFAIR
Powered by Nakim Israeli Citizens © People of Israel 2005, 2021
מועצה אזורית תמר
הר עמשא
הר עמשא
אורי מילשטיין
הר עמשא
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group