עמוד ראשי
עדכונים
חיפוש
RSS
מי אנחנו
בלוגים
אינדקס
הצטרפות
בקרה על החדשות
התחבר
חדשות הבלוגים
משחקים - Games
תרומות
מי אנחנו
שו''ת
אינדקס הפורומים
->
פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית
פרסם תגובה
שם משתמש
נושא
גוף ההודעה
סמיילים
ראה עוד סמיילים
Font Color:
ברירת מחדל
אדום כהה
אדום
כתום
חום
צהוב
ירוק
זית
תכלת
כחול
כחול כהה
סגול כהה
סגול
לבן
שחור
Font Size:
Font Size
קטנטן
קטן
רגיל
גדול
ענק
Align:
Align
Left
Center
Right
סגור תגים
Options
HTML
דולק
BBCode
דולק
סמיילים
דולקים
כבה HTML בהודעה זו
כבה BBCode בהודעה זו
כבה סמיילים בהודעה זו
Add an Attachment
If you do not want to add an Attachment to your Post, please leave the Fields blank
Allowed Extensions and Sizes
Filename
File Comment
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
קפוץ אל:
בחר פורום
שחיתות ומערכת השלטון בישראל
----------------
הודעות של נקים
שאלות ותשובות ל-נקים
קורונה-קוביד19
אנשי ציבור שתמכו בחיסונים הסתרת מידע ופגיעה בחופש הפרט במעשים או בשתיקה בקורונה
נפגעים מחיסון הקורונה
פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית
התנהלות הסוכנות היהודית ומפא'י בשואה
מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות
פורום נפגעי שחיתות מערכת המשפט
אינדקס השופטים
גירושין,משמורת ילדים והתנהלות שרותי הרווחה בישראל-כי ילדים נולדים לשני הורים
ביקורת על העיתונות בישראל
ביקורת על השב''כ שרות הביטחון הכללי
נפגעי הטרור
בוגדים בשרות המדינה
פורומים ייעודים על פרשיות שחיתות
----------------
פרשת סיריל קרן/מרטין שלאף
פרשת חיים רמון ומינוי בייניש לעליון
הנשיא משה קצב ופרשת ההטרדה המינית
פרשת חטיפת ילדי תימן וקבוצת הרב עוזי משולם
רצח רבין,המחדלים המשפטיים בפרשת חקירת רצח יצחק רבין
הקיבוץ `בהתהוות` הר עמשא
פרשת אלוף משנה אלחנן טננבוים (טננבאום)
פרשת טלנסקי ופרשיות שחיתות של אהוד אולמרט
פרשת ילדי הגזזת
פרשת היעלמותו של איש המוסד בן אלון זייגר
פורומים חופשים לכל נושא ועניין
----------------
פורום חופש הביטוי לנושאים שונים
סרטונים וסרטים Youtube-יוטיוב ואחרים
Israel Reality
----------------
Eish-Eretz Israel Shelanu
Corruption - The Israeli Connection
La Réalité israélienne
סיקור נושא
מחבר
הודעה
אגמון יוסי
פורסם: חמישי 27.11.08 17:12
נושא ההודעה: מזוז אמר "בכפוף לשימוע" = כלומר ביצוע "התאמות" כדי לא להגיש כתב אישום...!
היועץ המשפטי לממשלה הוא עוד עובד שכיר של מערכת המשפט, שמבצע
"התאמות" בהתאם להוראות מנהליו (כולל ראש הממשלה דרך שר המשפטים):
שינוי לא אמיתי ולא חוקי, הטעיה , סיאוב וכו'..., כדי לחלץ בצורה לא אמיתית
ולא חוקית ממשפט אמת ועונש כחוק, בכירים ועובדי ציבור שניתפסו עם עובדות והוכחות שמחשידות אותם חד משמעית בפלילים...!
בין שאר עובדיה השכירים של המערכת: שופטים ומנהליהם, שוטרים, עובדי רווחה, פרקליט טמבקר המדינה, הנציב לתלונות נגד שופטים, הפרקליטות ועוד...
מדינת ישראל איננה מדינה דמוקרטית ופועלת כפשע מאורגן !
מהארץ
פורסם: חמישי 27.11.08 16:22
נושא ההודעה: מזוז הודיע לאולמרט: מתכוון להגיש כתב אישום בפרשת ראשונטורס
פורסם ב - 18:34 26/11/08
עדכון אחרון - 20:33 26/11/08
מזוז לאולמרט: מתכוון להגיש כתב אישום בפרשת ראשונטורס
מאת תומר זרחין
היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, הודיע הערב (רביעי) לראש הממשלה, אהוד אולמרט, באמצעות פרקליטיו כי הוא שוקל להעמידו לדין פלילי בפרשת "ראשונטורס". בטרם קבלת החלטה סופית בעניין, ייערך לאולמרט שימוע בפני מזוז, במידה שראש הממשלה יהיה מעוניין בכך. העבירות המיוחסות לאולמרט הן קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, מרמה והפרת אמונים, רישום כוזב במסמכי תאגיד והעלמת הכנסות במרמה.
הודעה דומה הועברה גם לראש לשכתו לשעבר של אולמרט, שולה זקן. העבירות המיוחסות לה הן עבירות קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, מרמה והפרת אמונים, וכן רישום כוזב במסמכי תאגיד.
אמיר דן, יועץ התקשורת של ראש הממשלה הגיב בחריפות על הודעת מזוז ואמר כי "אחרי שהם הורידו ראש ממשלה מכהן וחטפו מכה בפרשת טלנסקי, היה ברור מאליו שמשרד המשפטים לא יוכל להסתפק בשום דבר אחר חוץ מכתב אישום ולכן לא היו לנו ציפיות". גם פרקליטיו של אולמרט תייחסו להודעת מזוז ואמרו כי "ראש הממשלה נדהם לקרוא במכתבו של היועץ המשפטי לממשלה, מר מני מזוז, פרטים וטענות לגביהם לא נחקר כלל ואשר לא הוצגו לו כלל באף אחת מחקירותיו".
ביוני השנה הורה מזוז על פתיחת חקירה פלילת נגד ראש הממשלה בפרשת "ראשונטורס" בגין חשדות לקבלת כספים שלא כדין במהלך כהונותיו הציבוריות כראש העיר ירושלים וכשר. ההחלטה בנושא התקבלה לאחר בחינת חומר הראיות שנאסף בחקירת המשטרה ולאחר סדרת דיונים בפרקליטות המדינה ובפרקליטות מחוז ירושלים.
לפי החשד, אולמרט פתח קופה במשרדי חברת הנסיעות "ראשונטורס", ואליה הזרים כסף שמקורו במימון כפול ואף משולש של טיסותיו לחו"ל על ידי המדינה וארגונים ציבוריים. בכסף שהצטבר, למעלה מ-100 אלף דולרים, הוא מימן עשרות טיסות פרטיות של בני משפחתו.
עוד על פרשת "ראשונטורס":
ח"כים לאולמרט: הודע על נבצרות לאלתר
אולמרט, זקן וראשונטורס - ההיסטוריה חוזרת
המשטרה ממליצה להעמיד את ראש הממשלה לדין
אילו ראיות אספה המשטרה נגד ראש המשלה?
מקורב לחקירה: סיכוי גבוה שאולמרט יישלח למאסר
במסגרת חקירת פרשת "מעטפות הכסף", חקרה המשטרה את הקשרים הכספיים בין אולמרט לטלנסקי, כולל טיסות שהאחרון מימן לכאורה עבורו. כך הגיעו למשרד הנסיעות "ראשונטורס", שדרכו נהג אולמרט להזמין את טיסותיו לחו"ל, כשהיה ראש העיר ירושלים (1993-2003) ושר התמ"ת (2003-2006).
בפשיטה על משרדי "ראשונטורס" איתרו החוקרים קבלות שמעידות לכאורה שכמה גופים מימנו במקביל את אותן טיסות שלו. לפי מקור המעורה בחקירה, החשד מתמקד בלפחות 12 טיסות של אולמרט בתפקידיו הקודמים. לפי החשד, אולמרט קיבל מהמדינה מימון לטיסותיו במסגרת תפקידיו, ובמקביל ביקשו מתאמת הנסיעות שלו, רייצ'ל ריסבי-רז, וראש לשכתו לשעבר, שולה זקן, מגוף ציבורי אחד או יותר לממן את אותן טיסות. בין גופים אלה: "יד ושם", מכון ויזנטל, הבונדס, עמותת "אקי"ם" למען ילדים מפגרים, עמותת "על"ה" למען סטודנטים עיוורים והאגודה למען החייל בארה"ב.
מאחר שכל גוף התבקש לשלם את מלוא סכום הטיסה, הצטבר כסף עודף בקופה, שפתחו עובדי משרד הנסיעות עבור אולמרט. במהלך השנים הצטברו בקופה זו יותר מ-110 אלף דולר. המשטרה חושדת שכסף זה שימש למימון טיסות פרטיות של אולמרט ובני משפחתו. בקופה אותרו בשבועות האחרונים כמה מאות דולרים שנותרו בו. החוקרים בוחנים כעת את הטיסות של בני משפחת אולמרט במהלך השנים, כדי לראות אם מימנו אותן באמצעות הקופה ב"ראשונטורס".
בספטמבר האחרון הודיעה המשטרה לפרקליטות כי יש די ראיות על מנת להעמיד את אולמרט לדין בשתי הפרשות - ראשונטורס ומעטפות הכסף.
בהכנת היהידעה השתתפו: ברק רביד, עפרה אידלמן ויהונתן ליס
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1041284.html
WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO
THE SCHLAFF AFFAIR
Powered by Nakim Israeli Citizens © People of Israel 2005, 2021
מועצה אזורית תמר
הר עמשא
הר עמשא
אורי מילשטיין
הר עמשא
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group