עמוד ראשי
עדכונים
חיפוש
RSS
מי אנחנו
בלוגים
אינדקס
הצטרפות
בקרה על החדשות
התחבר
חדשות הבלוגים
משחקים - Games
תרומות
מי אנחנו
שו''ת
אינדקס הפורומים
->
מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות
פרסם תגובה
שם משתמש
נושא
גוף ההודעה
סמיילים
ראה עוד סמיילים
Font Color:
ברירת מחדל
אדום כהה
אדום
כתום
חום
צהוב
ירוק
זית
תכלת
כחול
כחול כהה
סגול כהה
סגול
לבן
שחור
Font Size:
Font Size
קטנטן
קטן
רגיל
גדול
ענק
Align:
Align
Left
Center
Right
סגור תגים
Options
HTML
דולק
BBCode
דולק
סמיילים
דולקים
כבה HTML בהודעה זו
כבה BBCode בהודעה זו
כבה סמיילים בהודעה זו
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
קפוץ אל:
בחר פורום
שחיתות ומערכת השלטון בישראל
----------------
הודעות של נקים
שאלות ותשובות ל-נקים
קורונה-קוביד19
אנשי ציבור שתמכו בחיסונים הסתרת מידע ופגיעה בחופש הפרט במעשים או בשתיקה בקורונה
נפגעים מחיסון הקורונה
פורום חופשי בעניין שחיתות ציבורית
התנהלות הסוכנות היהודית ומפא'י בשואה
מדור חדשות, כתבות דעות ומאמרים בנושא חדשות פוליטיקה ושחיתות
פורום נפגעי שחיתות מערכת המשפט
אינדקס השופטים
גירושין,משמורת ילדים והתנהלות שרותי הרווחה בישראל-כי ילדים נולדים לשני הורים
ביקורת על העיתונות בישראל
ביקורת על השב''כ שרות הביטחון הכללי
נפגעי הטרור
בוגדים בשרות המדינה
פורומים ייעודים על פרשיות שחיתות
----------------
פרשת סיריל קרן/מרטין שלאף
פרשת חיים רמון ומינוי בייניש לעליון
הנשיא משה קצב ופרשת ההטרדה המינית
פרשת חטיפת ילדי תימן וקבוצת הרב עוזי משולם
רצח רבין,המחדלים המשפטיים בפרשת חקירת רצח יצחק רבין
הקיבוץ `בהתהוות` הר עמשא
פרשת אלוף משנה אלחנן טננבוים (טננבאום)
פרשת טלנסקי ופרשיות שחיתות של אהוד אולמרט
פרשת ילדי הגזזת
פרשת היעלמותו של איש המוסד בן אלון זייגר
פורומים חופשים לכל נושא ועניין
----------------
פורום חופש הביטוי לנושאים שונים
סרטונים וסרטים Youtube-יוטיוב ואחרים
Israel Reality
----------------
Eish-Eretz Israel Shelanu
Corruption - The Israeli Connection
La Réalité israélienne
סיקור נושא
מחבר
הודעה
מחלקה ראשונה
פורסם: רביעי 09.05.07 13:34
נושא ההודעה: בעקבות פנייתו לשס, רובי ריבלין: `אני רגיל לסטירות של הרבנים`
ריבלין: "אני רגיל לסטירות של הרבנים"
המתמודד לנשיאות ריבלין הגיע לביתו של הרב עובדיה יוסף ויצא ללא הבטחה בשס לא נוטים בהכרח לתמוך בפרס המתמודדים התבקשו לתת רשימת ח"כים תומכים
מאת: עידן יוסף | |
www.Nfc.co.il
פורומים Nfc
[צילום: פלאש 90]
---------------------------------------------------------------------- ----------
הרב עובדיה יוסף
גם בקואליציה תומכים בריבלין לנשיאות
רונן ליבוביץ
ח"כ ריבלין יגיש מחר ליושבת-ראש הכנסת חתימות של עשרה חברי כנסת המאפשרים לו להציג מועמדותו לנשיאות המדינה באופן רשמי * בין החותמים ח"כ אלקין, זיו ויחימוביץ`, שאמרה ל-Nfc: "אני ממליצה בחום לרב לאו שלא להתמודד כיוון שיש לי יסוד להניח שאז יצופו מחדש פרשיות מעברו כולל כאלה שלא פורסמו"
לרשימה המלאה
---------------------------------------------------------------------- ----------
אל ביתו של הרב עובדיה יוסף ברחוב הקבלן בירושלים הגיע הבוקר (ד`, 9.5.07) המתמודד לנשיאות המדינה, ח"כ ראובן ריבלין (הליכוד). הפגישה בין השניים היתה סגורה לתקשורת, ועד כה נמנע הרב עובדיה יוסף ממתן תמיכה פומבית למי מבין המועמדים. עם כניסתו לבית הרב אמר ריבלין כי הוא נפגש מפעם לפעם עם הרב. "הרב הזמין אותי, ואני בוודאי אדבר על דברים שהרב מבקש לשמוע ממני". בהתייחסו להתמודדות, אמר: "אני תולה תקוות בתמיכת רוב חברי הכנסת. סיעת שס היא סיעה חשובה מאוד בכנסת, כמו כל סיעה אחרת, אבל בהחלט חשוב להיפגש עם הרב, שהוא גם מנהיג רוחני וגם מנהיג קהילה ועדה, ובהחלט חשוב להיפגש איתו. אני נפגש איתו מפעם לפעם, וגם הפעם אני נפגש איתו".
תחילתה של הפגישה היתה פתוחה לסיקור הכתבים. "תבורך מפי עליון, והוא ייתן לך ברכה לטובה ולברכה, לששון ולשמחה, לישועה ולנחמה. בכל אשר יפנה ישכיל ויצליח... שתתמלאנה כל משאלות לבך לטובה", בירך הרב יוסף את ריבלין. ריבלין הודה לרב וקיבל ממנו כמה טפיחות חיבה ("כאפות"). לעיתונאים אמר בסוף הפגישה: "על-פי בקשתו של הרב, הגעתי בבוקר, נשאלתי שאלות ועניתי תשובות. היתה שיחה ידידותית. ההרגשה שלי הבוקר מצוינת, ישנתי טוב. אני חושב שלכל אחד מחברי הכנסת ולכל אחד מהמועמדים שיציג את מועמדותו יש סיכוי טוב. ייבחר רק זה שיקבל את הרוב. לא באתי מתוך חשש ולא באתי מתוך תקווה או ציפייה לאיזה שהוא דבר שלא ידוע לרב על כל קורותי ועל כל מעשי. אני רגיל לסטירות של הרבנים. אני ירושלמי בן ירושלמי. אומרים: לא כואבים פצעי אוהב".
הנטייה - לאו דווקא לתמוך בפרס
נטייתה של שס אינה בהכרח תמיכה בשמעון פרס, הנוהג לפקוד לעיתים קרובות את בית הרב עובדיה יוסף. בערב חג הפסח הגיע שמעון פרס אל בית הרב. פרס, כזכור, טרם הודיע על התמודדותו לנשיאות.
בתדרוך לכתבים, אומרים בכירי המפלגה כי שס לא תצביע עבור מועמד שצפוי להפסיד. גם ריבלין וגם פרס קיבלו בקשה מיושב-ראש שס, השר אליהו ישי, למסור רשימה של חברי הכנסת שיש ודאות כי יצביעו עבורם. במידה שאכן יהיה בקולותיהם של אנשי שס להכריע את הכף הרי שהצבעה עבור אותו מועמד תישקל. בשס לא רוצים למצוא את עצמם מול נשיא נבחר, שיגיע לכס הנשיאות חרף התנגדותם.
האם תתמוך שס ברב לאו
עם זאת, ישנם גורמים בשס המעריכים כי הרב יוסף יורה לכל חברי הסיעה להצביע כאיש אחד עבור הרב ישראל מאיר לאו. במידה שיחליט הרב לאו שלא להתמודד, יצטרך הרב עובדיה יוסף להכריע בין שמעון פרס ורובי ריבלין. ח"כ שלי יחימוביץ` (עבודה) אשר תומכת במועמדתו של ריבלין, אמרה אתמול בשיחה עם Nfc כי היא ממליצה בחום לרב לאו שלא להתמודד "כיוון שיש לי יסוד להניח שאז יצופו מחדש פרשיות מעברו כולל כאלה שלא פורסמו". בראיון שנתן לפני כשנה הרב לאו, הוא הצהיר: "אין לי שלדים בארון".
יחימוביץ` הסבירה גם מדוע החליטה לתמוך בריבלין. "ההתחייבות לרובי לתמוך בו ניתנה עוד לפני שקולט אביטל הציגה את מועמדותה ואני לא נוהגת לחזור בי מהתחייבותי. אני מאוד שלמה עם התמיכה. רובי הוא דמוקרט אמיתי ולא בכדי תומכים בו גם חברי כנסת ערבים וגם ימנים. הוא פרלמנטר מצוין וחרוץ, ידען אוהב אדם ומצויד גם בחוש הומור. אני בטוחה שיהיה נשיא מצוין ואהוב".
+ כיתבו במערכת הפורומים של Nfc כותבים ב- Nfc בימה חופשית+ הדפסה שלח לחבר
נוצר: 09/05/2007 | עודכן: 09/05/2007 | רשימות נוספות: עידן יוסף
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-130514-00.html?tag=14-27-43
WANT TO KNOW WHO REALLY RULES THE STATE OF ISRAEL? GO TO
THE SCHLAFF AFFAIR
Powered by Nakim Israeli Citizens © People of Israel 2005, 2021
מועצה אזורית תמר
הר עמשא
הר עמשא
אורי מילשטיין
הר עמשא
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group